.
Затворена тема
Страница 85 от 120 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2992
    Влюбена,адски влюбена....В даскало утре контролни по физика и математика(двата предмета по които нищо не знам)и не ми пука Искам само да идва утре за да го видя.

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувствам се... добре. Наистина добре.
    След адския семеен скандал вчера и ужасното откритие, което направих днес... се чувствам добре. Безгрижно ми е.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на RalittyYy
    объркана .. ВЛЮБЕНА..
    Не знам дали да продължа или да се откажа ...
    Просто много искам нещата да се получат,защото ако това стане ще бъде много хубаво.Наистина много хубаво!
    Но като гледам него колко го интересува, май ще си остана с празните надежди.
    Последно редактирано от RalittyYy : 04-18-2012 на 16:09
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Сутринта една приятелка ме събуди към 10 часа с въпроса нямало ли да ходя на даскало ее как може така,аз винаги ходя макс за 1-2 часа,но все пак Пък и като чух прекрасния вятър съвсем не ми се мърдаше ама шанс От вчера като прочетох новините,че режели висящите интернет кабели се притесних моя какъв и да не се шокирам някой ден
    Последно редактирано от ivcheto0o : 04-18-2012 на 17:25

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Прави ми се нещо!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Скучно ми е, а не е като нямам работа. Просто не ми върши точно тя.

Искам една филмова вечер с дружката, но май няма да е скоро. И моя ще забегне тая вечер да гледа мача с тайфата и аз съвсем ще заляза... Бива ли такава нечестност?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ужасен ден. Пълна скръб от всякъде. Направо... как може толкова да не ми се случи нищо хубаво и усмихващо напоследък? Защо не се появи нещо положително? Искам нещо позитивно, карам на стари резерви, а те взеха да се изчерпват вече... Как може такова нещо, седя и се чудя. Не е като да съм се забила в къщи да рева по цял ден, ама... пф.
    О, пуснаха ми новата фав песен по радиото в някакъв ужасен ремикс, който убива цялата еротика ;х
    И за капак, лошо ми е, лежа, а след малко онова чудо ще се прибере и ще слушам пак конското. Егати деня, направо...

Супер фен Аватара на Glamour92
    И аз искам да съм влюбена,бе...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Изморена. Тази вечер си направих яка тренировка и доста се поизморих :Д
    Иии ядосана на, както винаги, родителите ми. С нищо не съм заслужила такова отношение, плюс, че показват такава огромна липса на интерес към мен и всичко свързано с мен... Нищо ново. Добре, че спрях да обръщам внимание и от малка съм спряла да търся одобрението им за каквото и да е. Сега и ако спра да се ядосвам, ще е чудничко.
    Утре ме чака супер дълъг ден, трябва да ставам още по-рано...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Пълна съм с енергия и не знам как ще стана за утре. омг Вече и 10 часа сън не ми стигат.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на LeprikonA
    тия дни въобще не се наспвам, някакъв ад е. сега пак, скапва ми настроението чак.имам нужда от кафе и шоколад!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Прави ми се нещо, а сякаш нямам сили и настроение...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Очертава се още един дъждовен ден на работа. Поне деня минава адски бързо и вечерта ще си я видя <3

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    И аз искам да съм влюбена,бе...
    уф ами и аз ..ама тази любов все от мен бяга :d

Изморено ми е ..и едно такова замаяно.Май се разболявам.След малко отивам на някакво измислено събитие - дано бъде интересно.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Хах днес бяхме толкова близко ( ако близко е думата която може да се използва ) ...жалко че съдбата дава шанс когато вече е късно...просто вече нищо в мен не трепва от неговото присъствие...И този факт всъщност ме прави щастлива

П.п.И аз се присъединявам към клуба на желаещите да са влюбени...ама този път да е споделено

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Чакааам, чакаааам, чакааам.. дано да не продължи дълго, че сигурно ще се побъркам! -_-'
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Разглобен съм!

В тоя форум сме се събрали 30% късметлии в любовта и 70% неудачници!
    (за съжаление и аз съм към 2те)

Супер фен Аватара на NambyPamby
    С нищо не съм заслужила такова отношение, плюс, че показват такава огромна липса на интерес към мен и всичко свързано с мен... Нищо ново.
    Мхм. С тази разлика, че не се касае за родителите ми и че вЕрно не е нищо ново, пък се дразня 'ного, 'ного.
    Просто е нереално да получавам толкова неебателно отношение от човек, който ми се кълнеше в някакви неща довчера. Лицемерна история. Обещала съм си, че няма да си късам нервите, а ще приемам философски нещата.

Мега фен Аватара на xoxi
    И днес не успях да поспя след училище. Утре въобще не знам в какво състояние ще съм сутринта.
    Иначе се чувствам добре.
    Утре той се връща, дано само не закъснее като миналите няколко пъти.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако взема да се наканя да отида до магазина може и да хапваме тортичка тази вечер. Имам желанието да го изненадам с нещо... Ще скроя нещичко.

Иначе ми е добре. Супер мързеливо, а имам две контролни в понеделник, за които грам не съм прочела. Както винаги ще оставя всичко за последния момент.

Абе, обичам, беее.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Chacho
    Контролните догонват. И мен ме чака едно утре. Мързелувам, кво да праа. Ако е чувство, чувство да е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Тази седмица беше някакъв ад.. няма значение, няма смисъл. ТРЯБВА МИ ПРОМЯНА!

И при мен проблеми с родителите.Защо не съм решавала допълнителни тестове,задачи и дрън дрън дрън.Честно казано не тъжете,че не сте влюбени,при мен е гадно,защото сме във приятелската зона Иначе днеска не беше лош ден,само,че имам чувството,че се привързва още повече към мен "като приятел" естествено

Мега фен Аватара на babity
    Няма да кажа, че по - лошо не може да стане, само защото съм убедена, че ако го кажа, ще стане. Но това е наистина един отвратителен момент. Чувствам се като камък, завързан за нечия шия. Абе... ако не бях корава... сега бих ревала с часове.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Беше един дълъг работен ден, доста неща свърших и накрая се прибрахме заедно с нея. Доволен съм <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си