- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Доста изнервен. Дано не виждам хора, че ше си го изкарам на някой.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Торта с почти подръчни материали. Усещам остра нужда от качествен миксер.
Скучно ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пълна с енергия. Трябва да си намеря занимание. Иначе ще полудея.
Ако бях мъж, щях да се запиша доброволец в армията.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Изненадана и обнадеждена. Надявам се да се развият добре нещата... Наистина е нещо ново това.
Everything changes, but beauty remains ...
Успешен ден! Йей.
Доволна съм. Въпреки че ми стана криво по едно време, ама... не е като за сефте. Малко остана да го търпя това положение, скоро всичко ще е окей. ^^
Супер ми е!Изпънала съм се на един стол на терасата,лаптопчо до мен ,гледам звездите и си пафкам цигарка.
Бахти романтиката!![]()
Уморена и ми се танцува. :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Жестока мускулна треска на абсолютно всяка част от тялото... без ръцете. Не мога да си направя упражненията тази вечер и ме е яд, ще си разваля режима, вече съм толкова сериозна и всеки ден си правя всичко точно!!! Еее!!!
Хапва ми се зелена салата по никое време и ми се пийва чай. Сега ще си направя чая, а салатката за утре ще я оставя. Супер скучно ми е, спи ми се и не ми се ляга.
Доста добър ден, като цяло, доволна съм доста... И се радвам, че постъпих така, дано само не съм прецакала себе си. Нищо, ще се оправя, нали е за приятел! :Д
Тая сутрин се събудих доста рано и странното е, че не ми се спи. Ще ходя да хапна, ще прегледам малко форума и ще тръгвам за работа.
Нямам търпение да дойде утре вечерта <3
Кофти! Още не съм легнал, а ще трябва да ставам за работа!![]()
Мързеливо и изморено,изобщо не ми се излиза...Остават 2 дни ще е добре и да седна да поуча малко..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Недей да се отказваш заради мускулната треска. Трябва да направиш точно обратното - тренирането може да смекчи треската.
Ужасно тъпо ми е. Ядосана съм. Навън вали като из ведро и духа та духа, а точно навън трябва да бъдем за да си направим проекта по математика. За капак, всички останали от даскалото ще си почиват, а ние ще блъскаме уроци и МАТУРИ. Бахмумайката. Искам този ден да свършииии.
ЕДИТ: Няма да правяя матурата по математика! Хахаха, имам само шведски и математика и това е!!
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-20-2012 на 07:39
^ Повярвай, опитах да си направя тренировката... Не се получи![]()
Не знам от къде се появи тази мускулна треска, тренирам си и попринцип, не е като изведнъж да съм се подложила на твърде голямо натоварване...
Яяко ме мързи и ми е криво. Въпреки,че днес ще е изненадващо лек ден, изобщо не ми се мърда от нас...
Може би наистина, когато съдбата ти затваря врата, ти отваря прозорец... или поне ми се иска да е така.
Малко остана до бала, а има толкова много за вършене...
Единия изпит мина, ноооо матурите...
И все пак ми е най-важно в момента образованието, само за това трябва да мисля... а не тия глупости дето са ми в главата....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз съм със зверска мускулна треска ;/
Днеска обаче мисля да си врътна една малка(малка...колко да е малка) кардиофиеста. xDD
Много странни дни преживявам напоследък.Висшите сили и моя милост си играят на "Не се сърди,човече" и нещо пионката ми изостава...
Ще се взема в ръце.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
влюбвам се неудържимо.
губя контрол все едно върху живота си.
но ако е писано, ще изгоря.
щастливо ми еи само мъничко уплашено
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Носталгично. Искам пак да съм дете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля да си легна, защото това време ми убива желанието за каквото и да било.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Напоследък май само в тази тема пиша.
Прекалено ми е натежала информацията в главата и въобще не ми се мисли...
В последните дни предпочитам да занимавам съзнанието си с вече готови работи, като книги, списания, телевизия.. Предпочитам да си блея от терасата, да гледам как хората минават пред блока, но не и да излизам и да ми се налага да се занимавам с тях. Нито ми се говори с някой, нито ми се пише дори.
Толкова съм се отпуснала...
И спря да се върти за миг земята..