- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Иска ми се това да не бях аз.. :х Или това да беше сън, обаче не е! :х
Напоследък предимно нерви и неспокоен сън с изненадващия нов член на домакинството ми. Дано скоро му намеря подходящ дом и стопанин.
Welcome to the Jungle...
![]()
Дори не знам за чий се опитвах да го раздавам инициативна. Продължавам си.![]()
всичко е жълто, цялото пране стана жълто! проклет шал :Д.
едновременно ме е яд и ми е смешно, много странно. изморено ми е от системното ранно ставане, но иначе не се оплаквам. дано времето утре да е хубаво, че наистина ми се ходи, ще да е забавно. както и след това. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не знам как се чувствам...може би никак...
Както и очаквах - стана по - зле. Но аз все още си коравея. Няма да се дам!
Просто искам всичко да мине малко по-бързо....
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Може би трябва да оставя нещата така както са си... Колкото и да ми се иска да бяха по-различни...
Ахххх... как искам да убия някого.
Много обичам да ми отменят уговорките в последния момент. Още повече като ми отменят две уговорки в един ден. Бааахти тъпия ден.
И т'ва дребно изчадие гадно адово, къде се намери да ми вгорчава живота. Как нарочно прави напук! 'Баси, искам да живея сама!
Днес се успах се за втора(!!!) смяна и нямах време за нищо, голямо бързане беше! По някаква причина не карахме часове и цял ден съм навън, без изобщо да се сетя да хапна каквото и да е и беше започнало да ми прилошава :Д Абе много добър ден ми беше, релакс пълен, цял ден се развявам наляво-надясно, доволна съм, че успях да се видя най-сетне с хора, с които се каня да го направя от доста време, но все не успявам.
Everything changes, but beauty remains ...
Деня започна хубаво,а завърши зле!Писна ми другите да го отнасят заради мен - искам да си понасям последиците.Писна ми да ме подценяват и да ме имат за "изповедалник" - всеки си излива гнева върху мен!Писна ми и майка ми да се кара с мен - всеки ден нов скандал!Как може да мисли такива неща,не съм такъв човек!Утре ще ми е сдухано ;/
ПП: Аз се опитвам да му привлека вниманието,а той май и името ми не знае - ух толкова ми е трудно,защо не се получава. Такава съм НЕ късметлийка в любовта ;/
Пфу,най-после седмицата свърши.Е,не беше чак толкова зле.И се разболявам,пак.И имам чувството че не съм оздравявала никога.
Оф, тея доктори са малоумни, майна!!!!! Супер много се изнервям. Днеска цял ден си мисля, че ще мра, а то няк'ва простотия, ебаси. Но да, много е лошо да си невеж! Признавам си го честно и почтено. Цял ден се тюхкам и самообвинявам в какво ли не с мисълта, че ми се е видял края вече... Значи все пак не съм сгрешила като казвам, че хуманните лекари за никакъв чеп не стават.
показва ми, че го е грижа за мен, което е много за него:Д
отвъд рамките на раздела: с позитивен поглед към бъдещето. няколко различни проекта, лекомислено желание, изобщо - все хубавинки.
Как не ми се работи днес, по - скоро да идва края на деня и да си я видя най - сетне![]()
Тая сутрин съм толкова бесен, колкото едва ли съм бил скоро...
Последно редактирано от DarkTemplar : 04-21-2012 на 06:15
Welcome to the Jungle...
абе понякога си струва, ако си сигурен че резултата накрая ще е положителен ( в което аз не съм, но няма значение)
недей да се ядосваш
добре ми е, пия си кафето, уча по руски, той ми липсва, много, много <3
жалко, че после ще се наложи да отскоча до училище за няколко часа...
Мда... втори съсипан и опропастен ден.
Ще уча цял ден, няма да излизам, писна ми от кифленски номера. Амаха. Мощната тъпотия. Пак съм раздразнена. За к'во ми ги върти тея номера, не мога да разбера...
И аз не знам вече какво ми е.Всичко ми е много смешно.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Оф, дано довечера не се превърна в някакво такси, 'щото... ми но лайк ит да давам толкова пари за гориво. И тоя малоумник пак ми натисна състезателната струна. Ше забия повече от него и най - вече без да си плащам за удоволствията. Понякога ми е толкова трудно да не се питам какви са му мотивите за разни неща, но аз ще си коравея отново...
ами странно. нито на кеф, нито пък не. хубаво беше, признавам. наговорих се хубаво, имах нужда. умората обаче пак не ме оставя. каня се да си пренаредя гардероба, което май ще е сложно, защото не съм измислила как да стане. довечера ще го правя това :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Скучно ми е.Дразня се,че не ми задават въпроси :Д ! Днеска деня ми беше много заспаличък и времето беше ужасно!Те се държаха сякаш не се познаваме,имам чувството,че ми се сърди за нещо,но не мисля,че има причина.Е дано най-сетне грейне това слънчице,че да ми пооправи настроението.
Бях писала преди няколко дни в темата за противоположностите. Кой да предположи, че момчето, за което споменах като моя пълна противоположност ще се появи отново?! Разликите отново си казаха думата и в момента ми идва да се завлека при него и да го удуша.
А като си спомня докато бяхме заедно, колко ни привличаха тези караници и заяждания.. и как свършваха.. а сега направо ми изкарва извън кожата ми!
И спря да се върти за миг земята..
Добре.Лакирах се и много се кефя как стана.Сега ще видя още няколко теста и си лягам.Дано утре не са много сложни нещата.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.