- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Ебахти якият денАпартамента беше изцяло на наше разположение и почти цял ден не сме излизали от леглото с мъжо
Плюс това си намерих много хубав филм, имам пуканки и кой кат мене
Смея си се на простотиите на някой злобни хора, и на някой завистливи хорица дето само се изпреварват кой първи да пусне слух за мене и моя, кво сме били правили в кенефите на университета ... Ех ... странно е да научиш нещо за себе си, което не се е случило действително
![]()
Яко тъпо ми стана и то от каква дреболия. Защо ли се впрягам и аз...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер много ми се спи. Обаче такава обикалям из нас, опитвам се да домакинствам по малко. Т'ва, което каза снощи ме жегна, въпреки че ми отвори пътя да му сипвам всеки път, в който накривея, но все пак успя да ме засегне. А най - лошото е, че имаше нещо вярно в думите му... И сега естествено пак се чувствам не на място. Не знам дали искам да се виждам с някого днес, но знам че и сама не ми е особено добре...
Грея като слънчице.Той е... най-прекрасното момче на света! Беше уникална нощ и чудесна сутрин. Мммм... освен това, как да не ми е идеално след палачинки и кафе + сутрешен секс... <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Бях свикнала през почивните дни да няма толкова хора по улиците,а сега с този 1 почивен ден нищо такова
![]()
през 5 минути си сменям желанията и си меня мненията. мдааам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хм. Смятах да си извикам компания за вчера вечерта, но компанията нещо се беше затрила от лицето на земята. Тцтцтц. Негова загуба.
Какъв пропилян уикенд. Сега какво - да паля колата и да заминавам, божеее, как не ми се ходи; трябва и да чистя вкъщи и да оправям простотиите на малкото чудовище... Оххх, само като си помисля и ми става мега лошо.
Едва гледам. Има толкова неща, които трябва да направя, а нямам желание за нищо.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Пълна съм с енергия, нямам търпение за понеделник. (sun)
като гъз ::>
Супер готина седмица... Яд ме е, че свърши. Нямам търпение да дойде уикендът :д
Прекарахме си баси яките вечери заедно. И го видях обръснат за първи път откакто го познавам, което е около 10 месеца :д
Умиииииирам за нещо сладко и се кефя на яката рокля, която си намерих за без пари. Само да реша кой цвят и отивам и си я купувам. Добре ми мина деня, само че сега ме сдухват някои мисли... Супер много мисля, дълбая, ровя в това, а няма причина... голяма съм паника.
Everything changes, but beauty remains ...
Ох, сладурско ми е,добре ми е. Занимавам се с история, кефско ми е едно такова. Чакам обаждане,ама май ще ме размине , again! Нищо , простено му е .
Ох,кеф ми е!
maDamn
супер тъпото ми е, че я излъгах, предвид факта, че това е един от хората, които уважавам най-много, лъжата ми не наранява никой поне, но може да съсипе отношенията ни, чак ми идват някакви луди идеи в момента на главата, май е от желанието ми винаги да съм първа, оххх... :/
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Тъпо.Супер много ми развали деня.Не знам как може да съществува такъв човек,който само след 20 минути с него и да ми става депресирано вече.Толкова долни изпълнения,такъв егоизъм..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ако не се разболявах, щях да съм много по - доволна. Той се опитва да ме филмира май, ама няма да му се случи. Дано не прецака сметкаджийските ни отношения заради нещо, на което му е минало времето.
Боли ме корема, чета някаква сълзлива тема и от два часа не спирам да рева, не знам какво ми стана. Спи ми се, но не ми се ляга и искам да си намеря нещо за правене... Сълзливата тема ми действа зле![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Ужасна съм. Предстоят ми две контролни, "учила" съм само за едната, общо 40мин., цяла седмица не съм барнала нищо по трите курсови, мивката ми е пълна, в целия апартамент цари невиждан хаос, а аз само гледам къде да полегна. Някой да ми удари шамар, моля.
Иначе си ми е добре, как да е друго. Нали лентяйствам по цели дни...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Имам 3 матури тази седмица, и ужасТ.
Иначе съм си добре.
Same shit, different day.
Успах се. Пак.
Днес имам толкова много работа, че само си изпивам кафето и хвръквам навън - паспорти, карти, глупости всичко трябва да се оправя. Вчера тя пак ме ядоса, всеки ден ме ядосва напоследък, имам чувството, че напълно съзнателно се опитва да ми втълпи, че е нещо повече от мен.![]()
Няма да стане.