.
Затворена тема
Страница 88 от 120 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2992
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ебахти якият ден Апартамента беше изцяло на наше разположение и почти цял ден не сме излизали от леглото с мъжо Плюс това си намерих много хубав филм, имам пуканки и кой кат мене Смея си се на простотиите на някой злобни хора, и на някой завистливи хорица дето само се изпреварват кой първи да пусне слух за мене и моя, кво сме били правили в кенефите на университета ... Ех ... странно е да научиш нещо за себе си, което не се е случило действително

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Яко тъпо ми стана и то от каква дреболия. Защо ли се впрягам и аз...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Зайче..
    Прекрасно се чувствам, но определено не за дълго.. ;/

Мега фен Аватара на babity
    Супер много ми се спи. Обаче такава обикалям из нас, опитвам се да домакинствам по малко. Т'ва, което каза снощи ме жегна, въпреки че ми отвори пътя да му сипвам всеки път, в който накривея, но все пак успя да ме засегне. А най - лошото е, че имаше нещо вярно в думите му... И сега естествено пак се чувствам не на място. Не знам дали искам да се виждам с някого днес, но знам че и сама не ми е особено добре...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Грея като слънчице. Той е... най-прекрасното момче на света! Беше уникална нощ и чудесна сутрин. Мммм... освен това, как да не ми е идеално след палачинки и кафе + сутрешен секс... <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Бях свикнала през почивните дни да няма толкова хора по улиците ,а сега с този 1 почивен ден нищо такова

през 5 минути си сменям желанията и си меня мненията. мдааам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на shmatarok
    Хм. Смятах да си извикам компания за вчера вечерта, но компанията нещо се беше затрила от лицето на земята. Тцтцтц. Негова загуба.
    Какъв пропилян уикенд. Сега какво - да паля колата и да заминавам, божеее, как не ми се ходи; трябва и да чистя вкъщи и да оправям простотиите на малкото чудовище... Оххх, само като си помисля и ми става мега лошо.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Едва гледам. Има толкова неща, които трябва да направя, а нямам желание за нищо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    най-гадно е когато те игнорират, а ти не можеш да отвърнеш със същото...
    за какво трябва да се държи така, при положение , че нищо не е станало..нищо кой знае какво
    тъпо ми е..сдухано ми е
    ще легна да спя освен..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Пълна съм с енергия, нямам търпение за понеделник. (sun)

Голям фен Аватара на Sevdito
    Ще се справя и това ще мине..!!!

anonymous708973
    Guest
    Супер готина седмица... Яд ме е, че свърши. Нямам търпение да дойде уикендът :д
    Прекарахме си баси яките вечери заедно. И го видях обръснат за първи път откакто го познавам, което е около 10 месеца :д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Умиииииирам за нещо сладко и се кефя на яката рокля, която си намерих за без пари. Само да реша кой цвят и отивам и си я купувам. Добре ми мина деня, само че сега ме сдухват някои мисли... Супер много мисля, дълбая, ровя в това, а няма причина... голяма съм паника.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, сладурско ми е,добре ми е. Занимавам се с история, кефско ми е едно такова. Чакам обаждане,ама май ще ме размине , again! Нищо , простено му е .
    Ох,кеф ми е!
    maDamn

супер тъпото ми е, че я излъгах, предвид факта, че това е един от хората, които уважавам най-много, лъжата ми не наранява никой поне, но може да съсипе отношенията ни, чак ми идват някакви луди идеи в момента на главата, май е от желанието ми винаги да съм първа, оххх... :/
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Тъпо.Супер много ми развали деня.Не знам как може да съществува такъв човек,който само след 20 минути с него и да ми става депресирано вече.Толкова долни изпълнения,такъв егоизъм..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на babity
    Ако не се разболявах, щях да съм много по - доволна. Той се опитва да ме филмира май, ама няма да му се случи. Дано не прецака сметкаджийските ни отношения заради нещо, на което му е минало времето.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Боли ме корема, чета някаква сълзлива тема и от два часа не спирам да рева, не знам какво ми стана. Спи ми се, но не ми се ляга и искам да си намеря нещо за правене... Сълзливата тема ми действа зле
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ужасна съм. Предстоят ми две контролни, "учила" съм само за едната, общо 40мин., цяла седмица не съм барнала нищо по трите курсови, мивката ми е пълна, в целия апартамент цари невиждан хаос, а аз само гледам къде да полегна. Някой да ми удари шамар, моля.

Иначе си ми е добре, как да е друго. Нали лентяйствам по цели дни...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на 4o4ina
    като лайно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Имам 3 матури тази седмица, и ужасТ.
    Иначе съм си добре.
    Same shit, different day.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кофти ми е
    не знам какво да правя с него
    както каза един познат обаче ''ако минусите са повече от плюсовете значи не си заслужава''
    50/50 съм...кофти ми е, че се държи така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Успах се. Пак.
    Днес имам толкова много работа, че само си изпивам кафето и хвръквам навън - паспорти, карти, глупости всичко трябва да се оправя. Вчера тя пак ме ядоса, всеки ден ме ядосва напоследък, имам чувството, че напълно съзнателно се опитва да ми втълпи, че е нещо повече от мен.
    Няма да стане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си