- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
добре се чувствам - спокойно ми е сега
изпълних приятелския си дълг, друг е въпросът, че тя не ме слуша. тревожно ми е за нея, досега не бях виждала някой да си изгуби ума по този начин, но доживях. безсилна съм и май честичко се чувствам така напоследък
от трета страна имам жестоките очаквания, ох, ама толкова е..........
Не мога да мисля. Причернява ми, а трябва да излизам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
След малко съм на мач, а не мога да мръдна. Майка ми ми направи забележка, че не си доспивам и започват да ми се оформят кръгове под очите. По-рано днес едвам се довлякох до нас, а на всичкото отгоре пък и си порязах пръста.. В момента сменям трета лепенка.
Не ми е много весело като цяло.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Да я еба в кризата, само нерви.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мнооого изморена. Днес напълно изключих, че е понеделник и си спинках спокойно, добре, че ми звъннаха да ме събудят, че можеше и да пропусна училище. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Нямам търпение да дойде сряда и да си спинкаме гушнати... И вече умирам за повторение. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ах,ах,ах...
Странно ми е напоследък.Просто странно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нямам какво да правя, научих си, написах си всичко, решавам да убия малко време във форума и то... Тази вечер нещо е супер скучно![]()
Май ще се заема да си оправям гардероба, че вече трудно намирам нещо в него, а все не ми остава време...
Everything changes, but beauty remains ...
Като знам, че утре пак трябва да стана в 06,30 часа и направо ми става зле.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чувствам се пребита кат' куче. Три часа обикаляне в несвяст и в лудешко бързане, направо ми писна от бюрокрации и глупости.
Поне свърши абсолютно всичко, даже имах време да отскоча до даскало и да се зарадвам, че съм оформена вече по почти всичко.
Много съм уморена... ще изчакам още малко и си лягам. Пф.
Оф, нещо не ми е наред. Някакво гадно замайване, вие ми се свят, заглъхват ми ушите... Не знам вече къде се намирам. Пък съм супер енергична - толкова неща ми се правят. Блах, утре ако е така, ще спра кафето за няколко дена.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Нещата започват да се нареждат лека-полека. А по едно време беше доста напрегнато.
Welcome to the Jungle...
Май по-добре от снощи. И аз не знам. Искам тия дни да минават максимално бързо, цялата седмица да изчезва.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Another day on work. Поне стряда е утре, че вече ужасно ми липсва, въпреки че снощи се видяхме![]()
Сънувах глупости.
Мозъкът ми,изглежда вечер си витае в разни пространства,намиращи се на поне 400 дни назад.
Със задачата дано да се справя.
Минах първи етап,сега да видим нататък...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Егати съня. Т'ва да сричам на руски и френски насън, хич не си е шега работа
Пак се успах, ама с т'ва лягане в 4 какво друго може да се очаква. Пия си кафето бързичко, хапвам един садвич и излитам от клетката.
/а времето пак е тъпо, 'баси/
Товари ме тва нещо, бе. Много, много, много. По-тъпо отдавна не съм се чувствала.
Пропуснах да споделя,че нещо пак ме е прихванала откачената фаза...Тия дни мисля да си подупча 5тата обичка,пък и от известно време страшно силно ме е запалила идеята да окича нослето си с нещо такова.
Отделен въпрос е,че шефовете едва ли ще са във възторг от блестящата ми идея.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
г/д бивам
направих си трениворката и след малко ще ходя към университета
Определено не познах. По-зле от вчера е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Дано не става това, което си мисля, че става О.о
nigga stole my bike