- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Днес ОПРЕДЕЛЕНО не ми е ден.
И спря да се върти за миг земята..
Половин годинка, брей. Преди толкова си мечтаех за тоя момент, хихи.
Липсва ми, а още е вторник. Искам да му се метна на врата, да усетя колко е топличък и да му видя широката усмивка, която си е само за мееен <3
Поне вече не ми е толкова разгонено, че съм уморена след фитнеса.
Ооо, много съм добре! Изхарчих малко пари, купих си някоя и друга дрешка и съм доволна и щастлива.Имам чипс и кола, ще гледам някой филм, може и да се объркам да преговоря малко :Д, но настроението ми е прекалено добро, за да го съсипвам така ^^
Ще го хвана ииииииии дупе да му е яко! Как може да ми е любовник (бахти смешната дума, ама все пак), най-добър приятел и по-голям брат едновременно?! Ако преди 6 месеца някой ми беше казал, че ще се окаже толкова прекрасен и нещата между нас ще се стекат по най-добрия възможен начин, щях да му кажа да слезе на земята, ама сега... Ооо, и се прибира в четвъртък! Нямам търпение да го видя!
Та да, чувствам се влюбена явно :д
Разочарована. Живеем в безнадежден свят.
Иначе съм горе долу добре. Уморено ми е. Утре трябва да ходя на лекар (пак). Поне вечерта ще сме заедно и ще забравя поне временно всякакви проблеми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Приповдигнато и щастливо. Нещата се развиват много по-добре от очакваното. И тая оценка, дето съм я изкарала... При все, че същия ден се чувствах направо отвратително и бях на съвсем друго място, в съвсем друго време... Бая ЕнтелЕгентна се чувствам, с'а съвсем ще ми се вирне нослето.
Обаче това, което ми убива ентусиазма, доколкото е възможно да се случи е, че ме чака поредната безсънна нощ. Цяла вечер гадна, скучна, суха теория без грам възможност за интерпретация. Как ще се опазя будна идея си нямам.
Беше поредния ден на работа, поне мина сравнително бързо. Накрая се видяхме, макар и за малко, нямам търпение да дойде утре и да сме заедно цяла вечер в нас.
От сега си знам че няма да спим макар че в четвъртък трябва и двамата да ставаме рано, просто ми липсва.
Гняв до мозъка на костите...някои хора ше изядат палката ми ако не се спрат да ми дишат във врата...ше ги сплескам като бирена бутилка от 2 и 90...![]()
Страхотно се чувствам. Една доста доволна вечер за футболните фенове.![]()
Welcome to the Jungle...
Разбира се. Тая вечер във FB се лее всенародната любов. Вселенският шитсторм поглъща всичко по пътя си.
Леко да не си счупиш главата, че в близко бъдеще имаме да пием бири.![]()
Welcome to the Jungle...
^Ти си зомби..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дрийм - винаги си ти![]()
Dr. Gregory House
Все още не съм развила апетит към човешки мозъци![]()
Дам, ключовото е "Все още". Въпрос на време е да приключи напълно трансформацията.
Dr. Gregory House
По това време ми е добре. Има кафе, има музика, има интернет, всичко е окей. Ама като знам какво следва...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Всяка сутрин имам чувството, че ще рухна... maddd
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
ааааа, имам букееет!ще простя събуждането, от мен да мине. усещам, че днес ще е хубав ден и всички ще се съобразяват с мен нях нях нях
![]()
многоо зле,
чудя се кога тоя АД ще свърши
изморена съм...
Сутринта започна ужасно, но после настронието ми се оправи - момчетата дойдоха да ме вземат и играхме футбол до скъсванеЧувствам се страхотно, весело ми е.
адски Изтощена направо всеки ден се връщам като пребито куче,нямам сили да отида до кухнята и да се наям,не че е нужно да го правя след като на училище ядох,ама все пак.. не съм си правила упражненията от много време..иии абе ужасна работа.
Не ми се ходи на това скапано уччилище,страшно много съжалявам,че влязох там ;х адски много учене ме чака..не знам как ще се справя.. и дали въобще ще се справя, трябва да се стягам !
таз мърличка много взе да ме дразни .. ;хх
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...