- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
DisappointedDreamer, аз съм болничен от доста време вече.
TheBeliever, г/д върви. Спрях болкоуспокояващите, ама си кеся само в нас и зат'ва гледам кой да прикарам при мен, за да ми е по-весело.![]()
То да ми изчезнат гащите, като има момичета е ок, ама бях с две приятелчета и почват малко да ме съмняват.
охххх, как не ми се ходи днеееес. Защо четвъртъкът трябва да е толко гаден всяка една година, дори тази! Блаах. И пак трябва да се подмазвам наляво и надясно, че с тези хора по друг начин не става.
И времето не е яко...тц тц :/
Чудя се защо изобщо ходя на училище вече...
Минавам замалко,заетостта ме притиска.
Вчера тренирахме с беройци и се получи доста забавно. ^___^ Нищо,че тренера им се държа,сякаш е изпил шише оцет преди да дойде...
До 2-3 дни ще си записвам час за студио,за да си продължа с малката серия от пиърси...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Яко е да съм си в нас, но Мишка пак избра най - прекрасния момент да се разгони и Малчо пак боледува... Може да прозвучи зле, но предпочитам така да и прекара разгонването, вместо обичайното разбиване на врати и реване по нощИте. Ама хубаво ми е да съм си в нас... Ще вземам стипендия, надявам се другата седмица да преведат парички и в петък или събота предвиждам едно яко намармаладване, че имам да наваксвам доста. Иначе, спи ми се кат' на куче, ама яко си ми е да съм си в нас! :d
Б`ли ме тиквата след 6 часово мислене.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Днес завърших първия си проект за общо 4 дена. Найс.
Сега нямам търпение да дойде края на седмицата и да сме си по цял ден с моето момиче заедно. поне тия четири дена ще са супер яки.
Мдам.
яя и аз ше драсна нещичко
уморена съм ама дотолкова че нз просто ми иде да заспя (затова спя в часовете :д)
а пък работата чака-имам да правя некви модели и тем подобни о.О
и съм бясна на себе си че съм леке и половина да не говоря за възрастта ми се държа понякога адски детински и нз вече кво да се праа :Д бясна съм оше и се нервя че за пореден път съм friendzoned! ама то чак ми иде не шамарче да си ударя ми да се самопребия някак си :д
Добре, бе, мама му стара. Бях придвидила да почна да си пиша нещото по немски, че deadline-нът е понеделник, а уикенда няма да имам време. Да, ама не. Кисела съм, тъпо ми е, как да го пиша...
Омръзна ми вече.. омръзна ми от олигофрени и от това да съм кошче за душевни отпадъци. Не се издържа вече. Няма кой да ме изслуша. Няма на кого да споделя.. Искам да идва лятото и да започна работа, че тогава поне ще мога да забравя за всичко, което ме мъчи в момента.. ух.. :х
Червенокоса съм и съм в шок! Не мога да се възприема, а цветът не е точно този, който исках. FUCK.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изморена съм и недоспала ... И ме цепи глава ... И целият ден беше един голям шит ( с едно малко изключение от 2 - 3 часа ). Надявам се утре да мине по план - поредната страхотна вечер и нощ с моето момче.
Последно редактирано от DragonLady : 04-26-2012 на 23:21
Вече женската природа и непостояността спират да ме изненадват.Аман от курви обаче
Някво сиво ми е днес.Щях да ходя на фитнес , а се отказах.Мн обаждания не върнах пак
Яко изнервена. Писна ми от родителите ми, баща ми е всъщност доста далече от думата "родител", или поне от нейното значение, защото нито се държи като възрастен мъж, всъщност не се държи като мъж изобщо, нито се държи като баща. Мисля, че понятието "родител" му е далечно и непознато, може би не схваща от какво има нужда едно дете. Какви неща имам да казвам, мълча си само и единствено за да не изнервям себе си, но някой ден няма да го изтрая и така ще му излея всичко отгоре... Такъв рев ударих от яд, че ръцете ми са целите черни от спирала.
Не, сериозно не го издържам вече и дори и да опитам да му обясня как стоят нещата, той просто не ми дава шанс, защото повтаря само и единствено как не иска да ме слуша, не иска да слуша обяснения, причини и факти. И тук вече е момента да млъкна, че не ми се изливат лични драми тук.
Everything changes, but beauty remains ...
Ще мине, Криси... остави го да пасе просто. Не му говори.
От 2-3 дни общувам повече с едно момиче... което изключително много ме впечатлява. По приятния начин, де. Много е свястна, много земна, много допирни точки. Рядко срещам такива. Трепва ми нещо в душичката.
Щастливо ми е.
Имам толкова неща на главата, но знам, че всичко ще се нареди.
Животът е хубав.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Everything changes, but beauty remains ...
Непонятно ми е как все още ме боли главата при условие, че спах.Утре ще е супер уморителен ден, но ще бъде топло и приятно.
Нямам търпение да дойде лятото.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ