- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Мммм куба либре ... Като се замисля от месеци не съм пила го кусвала, за последно с моя си бяхме направили по една две чашки на калпак, ама ми се пие пакЩе взема да го навия тея дни пак да си спретнем по едно куба либре.
Иначе деня ми мина повече от прекрасно!!! Цял ден ( е почти цял тръгнах си вечерта ) в тях много секс, една кратка разходка, а после имаше филмче с пуканки и чипс, след като на 20тата минута от филма пуканките изчезнаха безследно![]()
DragonLady а, приемате ли деца да пият с вас?![]()
Мисля да навивам мама да излезем някоя вечер и да разпуснем, че скоро не се е случвало това.. :д А сега в сряда се очертава голямо размазване ^^.
Плача на "Вампирски дневници". Колко да съм зле...
Разбита, потресена, уплашена. Тъп ден -.-
^^^
Бургас <3
ии неам нерви!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отчайващо е положението...искам тука 2 дни да лежа нон стоп,треа ми релакс...това момиче ще ме побърка,тва жените не знаете какво искатеето,аз си знам точно какво е...любов...
>>DjBelev<<
Имам само два почивни дни- за кое да стигнат по-напред?
Втори ден не се наспивам, ама поне вече имам причина и не ме е яд!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам някви съмнение, че баща ми пак се е ебавал с рутера, за да нямам интернет на лаптопа преди и след определени часове. Никак не ме кефи тая идея. Ще говоря с него и ако не проумее, че просто не е нормално да ограничава интернета на почти 18-годишен човек, ще прибегнем до по-драстични мерки. Дано не се налага, че пак ще се изпокараме.
Аааа вече бях забравил какво е да ставаш в 10
Липсва ми момичето ми, нищо че вчера целия ден бяхме заедно.
Още не мога да фокусирам добре. Яд ме е, че съм зле с парите, с'а щях да си направя хубава разходка, но уви. Поне не мога да се оплача от липса на работа вкъщи. Довечера искам да се порадвам на малкото шампионче!
Срамота е,че живея до стадиона,а се възползвам толкова рядко...ама съм се надъхала вече ще ходя по-често да бягам![]()
малко ми е криво
Последно редактирано от jghgh : 04-29-2012 на 09:42
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Въпреки, че ме дразни малко, влюбена съм. <3 Да идва по-скоро утре да идем на планина.
ПП. Първи опит за палачинки. Това е единственото нещо, свързано с готвене, което не мога (поне от тия по-обичайните ястия). Стори ми се тъпо да правя безпроблемно пържени калмари и руло Стефани, а едни палачинки да не ми стават.Е, първите 3 бяха ужасни, следващите 2 не бяха кръгли и последните 3 се получиха почти идеално.
Много съм доволна.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На колко години родителите ви позволиха да пиете алкохол? На мен много не ми дават,а съм на 13-14..Ама на нова година маалко бейлис пих
мноооооооого ми хареса
и пина колада обичаам
Пу, гаден ден.. :д
Майка ми не ще да ме закара до мола.. ми дразня се значи!![]()
![]()
Xаха ами не знам, честно казано как се чувствам. B очакване съм да си видя момчето, защото вчера се карахме и не се видяхме , а сега той тренира, а aз пощурявам защото многоо искам да си го нагушкамм <3
Това време без него минава много бавно( .
Доста добре се чувствамОх съжалявам че днес не отидох на плаж, но утре няма да пропуснем
)
иии най-гадното е, че се влюбвам....... и май пак не в който трябва и дано все пак тази вечер като свърши тренировка да излезем <3
Йееее, колко е хубаво човек да се учи бързо!!
Ужасяваща палачинка номер 1 (да, това е една палачинка:Д)
Great victory!
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Каааааааааааак 2 часа ще се сваля това нещо, на мен ръцете ще ми изсъхнат, докато стане време да го инсталирам. Ебаси. Пък като си помисля, че трябва да намеря време да ги чета и ония глупостии... Отървах му края и са трябва да наваксвам здраво, пък ме мързии, мързиии... Никой обаче няма да се съобразява с природата ми на ленивец, затова ще трябва да преглътна горчивия хап и да се стегна о време.
Преди това горещо се надявам да съм приключила поне със свалянето преди да са ми се родили внуци.
Вчера се накараокИхме хубаво и сега ми е едно притихнало...
И...да,тая среща беше странна.На съдбата шегичките са ми по-скоро неразбираеми.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn