.
Затворена тема
Страница 97 от 120 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2992
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    преяла отново
    обаче ми е добре, щастлива съм че си изяснихме нещата и че вече съм си само негова и той е само мой , пък. ,333
    Миличкитеееееее...и аз ви обичам:*
    И аз съм щастливо човече днес,добре ми е!
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Смесени чувства. Раздразненото след малко ще стане основното май. Дразни ме, и то не по онзи начин тип "закачки", буквално си ме изкарва извън кожата ми.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Щастлива .. и преяла ;д Но все пак щастлива, защото моето момче ще дойде да ме види ^^

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ей, значи... толкова преебана не съм се чувствала от доста време. :@ Супер много се издразних, такава тенекия ми върза пак мойта скъпа приятелка, че ми идва да й изтрия лицето от земята.
    Не, не, не, нямам търпение да се махна, честно. Много бързо забравят хората какво е било до скоро... Забрави как 4 години нямаше с кого да говори, 'щото не можеше да погледне хората в очите отвъд собствената си злоба. Сега на каква се прави... Пф. Много ме дразни.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Усещам как някой ще го яде големия и окото ми няма да мигне!! И на тв'а отгоре да се чудя сега как да разбера колко са ми оцъствията до момента.. ма тя класната така ми е ядосана, че нищо няма да каже..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    оцъствията
    Ко речИ?!

Отсъствия, бе дете!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Усещам как някой ще го яде големия и окото ми няма да мигне!! И на тв'а отгоре да се чудя сега как да разбера колко са ми оцъствията до момента.. ма тя класната така ми е ядосана, че нищо няма да каже..
    Вземи да присъстваш, щото оцъствията ти от часовете по български много си личат

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ох, до първите глътка кафе и квадратче шоколад съм на принципа "не чух, не видях, не разбрах". Тегавинка си е, пък като си помисля кво ме чака ми идва да се върна с размах в кревата. Ма няма. Днес ще сме отговорни(за разлика от вчерашните поразии, дето ги направих) и целеустремени(щото просто вече няма за кога).

anonymous708973
    Guest
    Искам да ми се обади, за да знам кога ще се видим. Днес наистина трябва да си довърша проекта по немски, че иначе.. двойчица. Ама после де... сега се излежавам с лаптопа, колко било удобно, бях забравила :д А тоя Уиндоус 7 има ебати яките уолпейпъри и sticky notes. Хах.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Криво ми е, ядосана съм, трябва да прекарам 4-5 часа на място, на което не искам да бъда с хора, с които не искам. Нямам търпение да тръгвам, да се свършва, да се прибирам и да изчезвам от нас, че полудявам вече. Взимам си слушалките, телефона и някак ще изкарам тия няколко часа... Уфф... Че и съм станала рано заради това, а толкоооова ми се спи.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Мухаха, изрових ебати яката книга, точно по темата на проекта ми. Почти готова съм, имам още половин-един час работа по него довечера, а сега отивам да се къпя и после на солариум. Йес бе.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пак ме е обзела козметична истерия Лошото е, че не искам да пазарувам онлайн /щото с парите за доставката мога да си взема 1-2 продукта отгоре/, а скоро път до София не се очертава. Угодия нЕма и т'вай!
    Крайно време е да се наградя със слънчеви очила- като гледам как ми спори напоследък и какво удовлетворение изпитвам от това, което правя, заслужавам един чифт полароид.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на babity
    Преди малко се надигнах от леглото. К'во е т'ва моето спане... Гладна съм. Направих супер неуспешен опит да си сваря яйца с горелката. И яйцата ми останаха полусурови и ги хвърлих. С'а се чудя какво да си купя да ям. И ми е трудно да го измисля. А освен битовизмите и нещо друго ме яде отвътре. Отново няк'ви тъпотии... Адски много мразя да съм в ръчичките на някой!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Вземи да присъстваш, щото оцъствията ти от часовете по български много си личат
    О, така ли?! Колко жалко.. обаче отсъствията са ми по всичко друго, но не и по Български. Хайде пиши си по темата и не се занимавай с мен.

И хайде простете, че съм объркала думата, ама то от бързане като се сетя какви други глупости съм писала..

пт: Колко от вас биха издържали да им се говори по 24 часа за нещо, което отбягват..?! ааааа ;@

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Емм, добре ми е ...след малко мисля да изляза, да се помотая с Наталката , ебаси якото време е.Ще излезнем , ще се поснимаме кифленски ще пинем по ино кафенци ...релЯкс!
    maDamn

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Странно. Цяла сутрин бях на нокти, мразя като става така, как ми се преобръща стомахът и не искам и да поглеждам храна. Да съм толкова слаба бива ли?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Миличкитеееееее...и аз ви обичам:*
    И аз съм щастливо човече днес,добре ми е!

аз и днес съм добре хихи
    жегата ме измори, ама ще си почина за довечера =д
    обичам бира и сладоледа хах
    и обичам да си говоря с него =]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Цял ден си се хиля сама.
    Колко хубаво е да се събудя рано до него.. или поне до възглавницата му. От толкова време не бях нощувала в тях, че бях забравила колко рано обича да става. Страхотно ми започна деня.. Закуска в леглото (после завивките в пералнята), хубав филм, приятна сутрешна разходка.. Как да не си се хиля сама?!
    Толкова ми е отнесено днес, че почти си забравих задълженията... Ама пък и утре е ден. Ще забъркам набързо нещо за ядене и ще му телефонирам да се телепортира по най-бързия начин тук. И да купи сладолед на идване! Ммммммм.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Ядосана бе, мамка му. Наистина ли е толкова трудно да ми отговори на смс-а или да не ми се държи сопнато, като му се обадя? Супер много обичам да ме карат да чакам в неизвестност. Поне да беше казал, че да се забавлявам по някакъв начин.

П.С. Ебати, дори имаше идеално време за една тренировка във фитнеса. Бясна съм.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-01-2012 на 11:12

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Утре ще ме изпитват по Свят и личност, а дори не знам на какво уроци сме.
    Ако не предам тест по физика, ще ме оставят на изпит.
    Ако не отида на физическо, пак ще ме оставят на изпит.
    Дано не съм застрашена по другите предмети , ахах :Д
    И на 7ми мисля да сядам да уча за матура.
    Много е забавно, не съм учила за матурата и на пробните изкарвам около 5.40, направени са за дебелни О.о.

Чувствам се уравновесена, дано нещо не ме извади от релси.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нервен. Компа ми май е закачил някъв вирус и Скайпа, FB-ка и пощата ми са аут. И ест. всичко това се случва точно в деня, когато трябва да си уредя транспорта за връщане.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на punksss
    Оф, супер много неща трябва да свърша за малко време, а нещо не мога да се организирам още
    Пък на вън е толкова хубаво времето, а аз си стоя в къщи и май няма да мога и да изляза Тъпа работа....

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ех,откога не съм влизала в този сайт.
    Иначе.. тъпо ми е днес.
    Между другото някой сеща ли се какъв беше онзи сайт в който можеш да си правиш различни комбинации от дрехи. Някакъв измислен беше? :Д

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Мнооооого добре ми започна деня, а после... падение. Счупих де що електрически уред ми се изпречи пред очите, после поправях, та позамазах нещата май, ама не искам да съм наоколо, когато трябва да се използват за първи път след серията от злополучия. Амбицирах се и да сготвя('що ли ми беше!?) по рецепта, която не съм правила досега, ама май и в кухнята ще претърпя пълен крах. Час и отгоре се пече тва нещо и май няма изгледи скоро да става за ядене. Тъжно е отвсякъде. Все нещо забравям, изгубвам или изтървам, чупя... Ръцете ми пречат, краката и те.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На двора съм, седнала съм си на едно дървено столче, пека се на слънце и чета поредната страхотна книга умопобъркания Стивън Кинг е написал. Но съм в скапано настроение. Мразя го до дъното на душата си, до центъра на костите си. Никога не искам повече да го срещам или чувам. Нервна съм, всички мисли за храна ме карат да повръщам и ми е просто много скапано. Искам тези няколко дни бързо да минат и за пръв път нямам търпение да дойде тъпия ми рожден ден в понеделник. Тогава поне ще съм малко по-спокойна и доволна, че него вече го няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си