- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Заобиколена съм с такива сладуриии... <3 Обажда ми се да ме пита дали ще пием кафе преди тенировка, после ми казва да изчакам и... ми съобщава, че точно тогава щял да ходи да играе мач. Милите ми душички.... Много ми се яде катма, обаче не мога да измисля как да стане хем да си взема катма, хем да избегна трафика и нещо не го измислям. Дано после е забавно...
Прибрах се, взех си душче, сега си оправям косата, гримирам се и излизам. От кога го чакам! Полудях вече :Д Леко съм надразнена и ааадски сънена, трябва ми нещо освежаващо.
Everything changes, but beauty remains ...
Супер влюбено и щастливо ми е <3 толкова е красива..
и успяхме да направим палачинки днес, даже ставаха за ядене<3
Радко, вие тия "палачинки" по колко пъти ги правите бе?
Инак аз мисля да изляза малко с велосипеда пак скоро. Че е хубаво да се разхожда човек![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първо аз се научих, после правихме дружно.
По темата: Щастливо ми е.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ааахахаха,много обичам откачени идеи...![]()
Може и да ме дразни безмерно,ама определено не мога да кажа,че ми е безинтересен тоя проклетник. <3
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Чувствам нетърпение ,че ще го видя утре ..
И към двете ви: Коя книга?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
О, тази е доста брутална. Чела съм я 2 пъти. *одобряв*
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз вчера си я получих, на английски, та съм я почнала.
Скапана, но щастлива! Бяхме си цял ден с него, толкова ми липсваше! Времето лети, когато сме заедно... и като си се събрахме 4мата иии все едно миналото лято се върна някак си... макар и да си бяхме на шопска територия...
Иии цялата работа е толкова объркана... обичам си ги толкова много и дано няма наранени от цялата ситуация...
И колкото и да ме болят краката и да съм скапана... съм удовлетворена... с такова нетърпение си ги чаках да си ги видя! (sun)
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Егото ми е нараненовсъщност ситуацията е доста трагикомична.. жалко, че няма с кого да споделя..
![]()
Пууу, пратих го това нещо, дано да го хареса даскалката, че ще се караме иначе :д
Облекчено ми е. И разнежено. Днес, както му бях вдигнала мерника, само като ме прегърна, реших да не му се карам. Душичка. Обичам да прави малки нещица за мен, супер миличко ми става... Ако нещо не се прецака в последния момент и успея да си прекарам мини ваканцийката през май в София, ще си изкараме направо уникално.
Кат' пребито куче съм, пак. Леле, толкова съм скапана. И имам още толкова работа - две презентации ме чакат, както и малко да поуча за изпитите, блаааааах.
Доволна съм обаче. Купих си нови обувки и съм щастливаОще в събота ще ги разтанцувам
![]()
Много се нафилмих днес. Но понеже съм тъпа и сама си се слагам винаги в шах... и няма как да е иначе. И с'а тоя и тоя не може да не се изсере на метеното, както винаги. И аз съм срала и мазала с години наред, но ако просто си слуша собствените съвети и се наслаждава на "тук и сега", всичко щеше да е розово!
Пак на работа. Нямам търпение да дойде вечерта и да си я видя.
Имам 2 огромни теста тази седмица, ама ми е весело. Рд-то ми е след няколко дена и планирам да изненадам всички като си направя така желаните и дългоочакваните расти![]()
Уф, как може в този толкова прекрасен ден и празник на Влас да правим тест по български и литература? Добре, че съм умна и повечето неща ги знаех. После пък съм на детски рожден ден.. тц.. не че мразя деца, обаче много крещят
И тая, ако ми се отвори още един път ще и троша каската
![]()
Това домакинската работа е неблагодарна работа! Чистиш, миеш, търкаш, лъскаш и след 2 дни пак!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тъпо ми е.. Искам да го видя, ама с пустия ми мързел ме мързи да направя две крачки до неговата къща.. И отново нещастна след поредния скандал с наш'те, заради килограмите ми.. Искам една дълга почивка от всичко и всеки.!! ;[[
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)