- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Екстра. Трябва да си оправя съединителя. Скоро количката ще иде за вторични и ще си взема нещо малко по-добро и още нещо по-голямо да ми върши работа.
"От удари в главата вече не ме боли. Дори на старини да съм, като Мохамед Али. (Няма да спре да ми върви) "
http://www.youtube.com/watch?v=oVgVgqs9a2A
И аз нз как,станала съм в 5:30 и от тогава не съм се спирала,баси дееня..Сега май ще ходи да се *празнува*,утре как ще стана не занам,но имам нужда да се разсея малко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
BOxoxoxo.
утре ник'во даскало. вкъщи. трябва да си намеря бележка и за днес иначе ще ми вземат кинтите. пффф.
с'а само 1 мъж ми трябва. лягам си, че изтрещях.
Не, не живея в България. Но не, не живея и в общежитие. Живея си в нас... В момента прекарвам по-голямата част от денонощието в университета. Имам много изпити и домашни и ми е много по-лесно да се съсредоточа вечер/рано сутрин от колкото през деня. Понякога се намират няколко идиота които решават че библиотеката е място за гледане на филми и за смях...
Още малко и края се вижда... Хаха..
А иначе по-темата... На изпита който беше в събота и учих цяла нощ имам A-, за което съм доста радостен, след като си мислех, че съм го оклепал....
Последно редактирано от Nakadah : 03-08-2012 на 21:58
Изпита имаш предвид! Поздравления! Как издържате хорааа, имала съм периоди ,в които съм спала 3-5 часа на денонощие и щях да пукна!? Не ,че сега е по-различно,но не ми е толкова натоварено,мога да дремна и през деня час-два!Тоооолкова ми е заспало,взех си душ , дремах и сега си мисля ,че наистина ми е време за сън!
maDamn
^Свиква се. Пък и когато нещо важно ти зависи от това.. няма как. Аз предимно спя през деня, защото бацам нощни смени все.. настройваш си мозъка и си бомба.
Аре, бе.. де сте? Кое време стана? Гледайте колко е късно.. тц, тц.![]()
между другото беше пуснала една много добра песен на Rammstein, за която съм ти благодарна много (не я бях слушала преди).
добре съм, отивам след малко на два приятни часа да си поблъскам главата в задачи и след това изчезвам и няма да им се занимавам с глупостите. всичко е измислено с точност до секунди, както винаги. цял ден ще сме си двамата, само двамата, май скоро не ни се беше случвало така. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Добре. Чудесна вечер. Но, както всичко останало, не можеше да мине без издънка. Не ги знам как ще се погледнат днес в очите.
За първи път от доста години се чувствам добре на този ден. Засега.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Стоя и се чудя на голямото възмущение на някои хора как Софи Маринова щяла да ни представя на Евровизия, как можело и се сипе помия на поразия. И същите тези се срамуват, че певица от ромски произход щяла да ни представя, ама не се срамуват да пишат на шльокавица, не знаят как се пише БЪЛГАРИЯ и в едно изречение правят 20 правописни грешки.
Иначе съм чук.
Първоначално написано от antifashionshit
^Така е.
Добре съм. Петък е, свършвам даскало след малко и ще ходя с приятеля ми на вечеря с техните. Ще бъде хубаво, надявам се![]()
Отпочинала!Днес чак след като се прибрах от училище разбрах,че нямам никакви планове за деня,затова реших да се поглезя.Направих си кратката тренировка,изгледах си сериала,взех си един горещ душ и в момента си оправям ноктите!Малко ми е кофти,че пропилях такъв ден и не се поразходих на хубавото слънце ..Утре се очертава победа - жалко,че няма да е извоювана от мен,но все пак ще се радвам! : ))
Едит:Да,да много е хубаво чувството като разбереш,че са излизали и не са ти се обадили,пфф развали ми се настроението!
Последно редактирано от sun251 : 03-09-2012 на 16:44
Много добре си изкарахме снощи, ама тази сутрин ставането беше кофти. Забавен ден беше като цяло, следмалко лягам да спя.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мързелът е велика сила, по-велика дори и от никотиновия глад. Пуши ми се и две не виждам, ама като си помисля, че магазинът е на майната си и губя всяква мотивация за действие. Че и никакви резерви да няма, ебаси.
Супер много ме мързи.. ще си седя вкъщи и ще си почивам. (:
Той, като гледам, отново ще ходи да пие, така че по-добре без мен. Започнал е да пуши.. лигльо! Ще го убия!!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Психически нестабилна. За момент загубих контрол и сега ми е малко трудно да си овладея емоциите. Трябва да се стегна!
След много дълго време , най-накрая се завърнах :Д Утре е специален ден , дано стане както трябва
много странно. днес е някакъв силен, зареден ден така, обаче направих грешката да изям СТРАШНО МНОГО СЛАДКО и после легнах да спя (тва след даскало..) и се събудих с едно гадно чувство на гърлото и в лошо настроение; а бях преди да спя 38479353 часа в уникално настроение. сигурно това спане хиляди часа разваля настроението + многото захар. някъде бях чела, че тя е основен виновник за променливото поведение на жените. странно.
сега се чудя какъв филм да си пусна. чудя се между Апокалипсис сега и The sunset limited. И двата би трябвало да са някакви тежки и смислени, обаче не ми се гледат лигави или неангажиращи неща. Дори да се сдухам, май е по-добре да си пусна нещо смислено.
миии, накратко - добре съм, пооправих се, чух се с приятел :ь той ми писа едно мило смс-че така. сега ми е гузно че аз не му отговорих много мило ..ама изпратено е вече, ще се реванширам утре. ддз и аз. абе некво странно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Петък вечер е,как да се чувствам![]()
Денят беше СТРАХОТЕН! Чувствам се ужасно щастлива и влюбена!!!![]()
Доста отдавна не бях писала във форума.Добре съм.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Забелязах аз,че колкото по-се ровя из Рамщайновата дискография,толкова повече се убеждавам,че по-непопулярните им песни просто са недостатъчно високо оценени...Dalai Lama-та си е хубав пример-радвам се,че ти е харесала =))
А аз...еех,умирам си за сън значи.Мисля да направя нещо по въпроса. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не помня откога не съм ставала толкова рано, без да имам конкретна задача за вършене.
Чакам си разходката.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!