- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Направете дизела 10лв литъра, бе. Ние всички сме паралии и ще си даваме заплатите за гориво. Направете, когато се разхождаме да трябва да си вземаме билети! Подигравка с народа! Протести и пак протести и нищо. После бягат българите.. ми к'во да правят тук? Аз не знам каква е тая държава. КУР ЗА БЪЛГАРИЯ! Хубава била... какво ти е хубавото, родино мила? Майко земя? Хубава си била преди много, много години.. само природата ти остана, а и тя изчезва, защото сме свинье! Нищо друго...
Ей го.. нов грип са пуснали. Постоянно пръскат болести и сеят по небето с глупавите си самолети. Chemtrails... еми ще ни шибат докрай.
Както и да е... като изключим това съм добре. Още 15 дни и ще има почивка и забавления!
"Нарича се дума
без значение къде я казваш
знаеш, че ще бъдеш чута..."
Щом ти прочетох поста, се сетих за това
Меланхолично ми е. След неколкочасово наблюдение, след снощния разговор особено, съм ужасена от мисълта да се превърна в малък човек. Малък по душа, по разсъдък, злобен и изкривен, без надежда, без порив или по-скоро, воден единствено от поривите и нагона си без да вкарва грам умисъл в действията си и да се интересува от заобикалящия го свят. Отчайвам се, наистина. Не очаквах от точно тия хора такъв цинизъм. Дори на мен ми идва в повече. В момента съм се нагърбила да се занимавам и с литература, която допълнително долива масло в огъня и ме кара да си мисля, че явно не съм реалист, както си мислех доскоро, а живея в сапунен мехур.
Горчи ми да го кажа, но дано след години спре да ме жегва толкова, дано претръпна и се превърна в поредния с широко затворени очи. Дано! 'Щото иначе е мъка...