- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Сънлива, мързелива, неуверена, наплашена. Стресирана.
Не се наспах и това ще ми прецака целия ден. Има доста за вършене днес, дано "екипът" ми да си е свършил индивидуалните задачки, че иначе ще стане мазало. И дано този път не се самопрецакам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ми добре.
малко, съвсем малко крива. чудя се кога ли умът ми ще се освободи напълно от всичките скорошни неща..
ще се оцелее, няма накъде другаде.
на 1ви април ще посетя и дъ столица, така че.. добре ще е.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Сънена и вече ядосана.
И спря да се върти за миг земята..
Всяко действие си има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
И ако един ден човек е проспал като мечка двуцифрено число часове,то на следващата вечер няма да е така...
Затова пък сега ми е едно ведро като гледам старозагорския мартенски сняг,слънцето и като си правя плановете за деня.Аз май ще се уредя обаче... xDD
Дори не очаквах да стане така скоро.
Все пак да не бързам да подскачам-ще следвам течението засега,а пък каквото се получи. =))
Да му се не види,ще си имам професионално поприще за пръв път,yeah .![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Къде има сняг бе?! Аз не оставих да има сняг и не съм си го и поръчвала между другото! :P
Пак се олежах много и сега цял ден ще ми е сънливо. Трябва да се къпя, а е кучия студ, ебаси несправедливостта! Довечера как ще се наблъскам яко да си излекувам зачатъците на мускулна треска... не е истина просто.
Йес, бе!![]()
Усилията ми се възнаграждават двойно, тройно, ако не и петорно. Като някаква приказка е, всичко, което някога съм искала и което съм мислела за невъзможно да се случи някога, се превръща в реалност. Меденко. Надявам се, когато започна курсовете, нещата съвсем да се наредят и да завоювам така дълго бленувания връх. Има още вода да изтече дотогава и все пак, адското удволетворение е да видиш, че нещата се развиват в правилната посока. Душевен оргазъм изпитвам, хахаха.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Толкова много неща научих, адски странния разговор- радвам се, че го проведохме. За доста от нещата се радвах, но имаше и такива, които никак не ми харесаха. Аз също споделих това,което ме мъчеше (нищо, че вече се знаеше) аз исках от мен да го чуе и се чувствам по- добре. Навлязохме из спомени, не само за нас, но и други хора около нас и ми стана мъчно- никога няма да бъде като тогава.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Доволна! Купих си нови обувки <3
Лежа си сега в леглото ми, обута с тях(чисти са и не съм върху завивките си! :Д) и с лаптопа. Мммм, чуднички са, как им се радвам, не искам да ги свалям!!!
Everything changes, but beauty remains ...
Пак ме ядосахаИ пак отмениха излизането, явно са си направили лична уговорка.
Много ме дразнят.
Поне пописах малко по литература, че напоследък от мързел... ;х
Притеснена.Боже, ами ако наистина имам късогледство,какво ще правя.Може би знаците,които получавах напоследък не са били "глупави",а наистина имам някакъв проблем!Толкова се надявам всичко да е фалшива тревога ама ха,дали.Не искам да идва утре,не ми се ходи на танци - искам цял ден да съм си в леглото и да спинкам..Някакво никакво ми е в момента..
Добре съм, петък е. След тежката седмица един дълъг сън ще ми дойде добре.През изминалите дни си мисля само за нещата, които искам. За любовта, която искам и съм готова да посрещна...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Супер- днес теста мина много добре, 100 % сигурна съм, че ще получа 100%
сега гледам филм в легулцето ми и пия от божественото кафе, което наще ми пратиха.
Мммм! Яката песен... Пълния релакс... направо моментното ми състояние олицетворява напълно думата айляк. И тази сладка болка от мускулната треска. Остава само да си намеря сносно филмче, с ябълките... и достигам нирвана!
Мноого добре.Днес времето беше хубаво и на мен ми стана едно весело и енергично,излязохме на разходка да се порадваме на слънцетоПрез целия ден ми беше някакво енергично,подскачащо,исках да си хвана някой и да си го мачкам
май пак ме хваща някакъв лигав период...
Надъхала съм се утре ще отида да бягам
![]()
Последно редактирано от ivcheto0o : 03-16-2012 на 18:30
Шокирана :Д Не се бях виждала с приятелка от около месец, видяхме се за 2-3 часа тази вечер и просто уау...за 1 месец какви работи стават. Изобщо не очаквах точно така да се стекат нещата при нея, малко ми дойде като гръм от ясно небе... Поне си е окей.
Още не мога да се нагледам на обувките си, сложила съм ги на централно място в стаята, за да си ги гледам и да им се любувам :Д
Страшен ден ми е днес. В чудничко настроение съм. Ммм...супер яко ми е!
Everything changes, but beauty remains ...
Депресирана и безкрайно унижена ... думи нямам,тази вечер е една от най-ужасните в живота ми ...
Добре съм. В момент на усъвършенстване. Работя целенасочено вървя върху няколко набелязани цели. Да, нещата не се случват по най-перфектният начин, но важното е, че не спирам да се развивам.
Написах поредния роман на едно човече от тук, 4 лични съобщения да сме по точни. Заради глупавия лимит от 5000 символа. И като цяло доста добре ми е. Отново си слушам интротата на детските филмчета от моето детство.
Ако има някой - жив да се обажда![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^Тук смеобсъждаме политика в скаип заедно с още няколко човечета от форума.
Скайпето не го ползвам... Форевър алоун![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
чувствам се пийнала, вие ми се свят. току що се прибирам, смятай колко съм зле щом съм в тийна. танцува ми се още. болят ме краката И Ме мързи да почна с главна буква. искам масаж на кракатаааааааааааа.
Първоначално написано от antifashionshit