- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Запазих си час за раститеДругия вторник ще съм нов човек. Иначе ми е весело, матурата по английски мина много добре!
![]()
Ужасно гадно.тъпо,смотано,шибаноо, отвратително,адски съм разочарована и отчаяна и ми е мега гадно и не знам какво да правя.... толкова напрежение,толкова притеснение,толкова ядове и то за к'во за едно гоЛЯМО НИЩО.. не ми се връщаа там не ми се почва всичко на ново.... Постарах се дадох всичко от себе си и пак не се получи нищо...надявам се някой да ме зарадва до края на деня с каквото и да било..искам да чуя нещо хубаво искам да ми се случи нещо хубаво,искам да съм щастлива мисля,че го заслужавам, МАМКА МУ !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
С една каса бира до мен как да съм? Слънчасал.
Бях пред входа и ръчках по колата цял ден, ама май нищо няма да стане.
Ох, ле ле ле.. пичка със зеле.
Много ми се ядът банани.С това топло време и само ми се яде, яде, яде...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не се чувствам добре.
не се побирам в кожата си.
върховете на пръстите ми пулсират.
//почти съм готова да пусна тема:Д
Смотано както обикновено,днес съм изял един макарон,а обиколих цяла Варнаи сега вече ми е и адски скучно ...
>>DjBelev<<
Замислям да водя преговори с мама да си пробия хрущяла и вече обиците ми общо да станат 8 *sun*
Иначе ми е много размътен мозъка с всякакви простотии.. искам да заспя и като се събудя да съм забравила за по-голямата част, от това което ми се случи в последната седмица.. :д Добре, че поне прие добре избягването ми от часа по Английски.. :д И косата щях да си боядисвам, ама с тая къна скоро няма да стане.. уфффф.. ;дд
Не знам дали съм имала по-смотан ден от доста време насам.Не свърших нищо,в училище бях ходещ труп и се прибрах последния час и,макар че бая си починах се чувствам убита!Към разболяване май вървя.Толкова съм изтощена,а не съм правила кой знае какво о.О .Уф,дано утре не съм така,че това състояние ме побърква!
П.С. - единственото нещо за което съм доволна днес е,че най-накрая осъзнах,че не си струва и колкото и да ми е неприятно от това,че вече няма надежда,ще го понеса!Дано и мен слънчо скоро ме огрее![]()
Лачено ми е
HELL YEAHБях забравил колко шитав е тоя интерфейс... ;д
Въй, не съм влизал тук от сто години.
Имам чувството, че се правиш на интересна и се фукаш с пълни глупости. Недорасла си.
Добре ми е, мързеливо, минаха ми проектите, мина ми темата по немски, само утре да мине контролното по физика... абе, насън ще ми минат всички дни до майската "ваканция". Нямам търпение, имам грандиозни планове и дано нещо не се издъни, че ще викам вече.
хахаххах 344 букви
момиче
Изморено ми е,тъпо ми е,от началото на тая година нищо хубаво не ми се случва,всеки ден е безполезен,за нищо не ми пука,което не е добре............
Еее, ужасна съм!
Толко да имам да уча и пиша, а вместо да си седна на четирибуквието, къде ги видях тези книги и филми, цял ден не мога да се отлепя. Сега обаче си почвам презентацията, че като изчетох и изгледах всичко, вече нямам оправдание да не я приключа.
Лежерно ми е иначе.Много съм доволна, днес ми отвориха доста широка вратичка и ще се постарая да се възползвам максимално. За първи път от доста време имам пълни основания да смятам, че ще успея и то с минимално количество похабени нерви от моя страна.
Фукаш се с колко обички имаш, как си щяла да си боядисаш косицата и как мама е приела добре факта, че бягаш от часовете си по английски език. Всичките неща взети заедно са незначителни и спадат в графата глупости на повечето от половината редовни потребители.
Хубаво ми е. Надявам се утре и събота да има слънчице. Събота е големия ден, не вторникта ще видим на какво ще се направя. После мога да кача и снимки за изявилите желание да ме видят.
Леко изнервена,да си призная.
Тихичко си представям как се приближава към града една одухотворена пръскалка,накълкана догоре с бензин и с едно деликатно движение избълва цялото си съдържимо върху прашасалите панелки,зелените/сини опели/волвота,върху плебеите и въображаемия им аристократизъм и мнимо величие.В същото време намусеното залязващо слънце изхрачва ядно едно малко пламъче отгоре и...BANG...
http://www.youtube.com/watch?v=dCsCZe1cibY
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
А после Зайка се цупиш и казваш, че повече няма да пишеш, за да не ни пречиш. Кат малко дИте.
Гламоур, очаквай снимков материал тази събота на косицата миии, обичам hollywood undead <33
А аз не съм ли детеИ не се цупя, просто казвам, защото ако продължа дискусията тука ще стане всичко спам и такааа.. ;dd
Приятно уморена, доста попреяла, изпълнена с ентусиазъм за утре. Поставила съм си доста високи цели за "вдървения" ми крак, но няма как да пропусна любимия ми час по танци. А вечерта с моето момиче пак ще пием от силното ми кафе и ще обсъждаме всякакви простотии. А с мъжете много я оплесках... Усещам, че пак удрям на камък. :S
Ще чакам,ще чакам! xDD
http://www.youtube.com/watch?v=9rygykyqN4E - а от Ъндедите поздрави с нещо любимо,и аз много ги тача :>
Последно редактирано от Glamour92 : 05-03-2012 на 20:30
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Доволна и щастлива
Деня ми мина доста добре - 4 часа в уни, като 2 от тях се оказаха доста забавни. Да работиш в екип с 2 момчета, които само се хилят и пускат лафове и вицовеЕ накрая се стегнаха и свършихме работата, та даже ни и похвалиха, че много добре сме се били справили със задачата (sun)
После си видях мъжо, теглихме му един хубав секс, биричка след това и те така.
Утре ми се очертава много як ден и нощДаже нямам търпение вече да стане утре
![]()