- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
До кога ще продължавам да се измъчвам за нещо, което явно никога няма да се случи. Всичко ясно показва, че няма как да стане. Как успях да се хвана на въдицата изобщо, та това е вече година и половина. Дано да ме пусне тази ми мания.......
изнервена. много изнервена, искам спокойствие, искам поне за няколко часа да поостана сама.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Днеска се изпуснах да прегладнея и т'ва е лошо предсказание. Като цяло пак съм на минус и няма от какво да се притеснявам, ама все пак ми е тъпо. И освен тва ще ми е мъчно за залата и тренировките... Дано след петък да се окаже, че си е заслужавало да се жертвам така.
Заспало ми е...! Утре ще се постарая да свърша някаква работа, даже ще седна да уча като хората, а не само отгоре ,отгоре ...започва да ми писва, все аз да съм крива на някого и все на мен всичко да си изкарва...fts.Разбирам я защо се чувства така, ама не е нуждо да изкарва мен виновна...оф заеби...!
maDamn
Като малоумните съм..чакам и чакам,а накрая осъзнавам,че няма за какво..тъпа постъпка от негова страна да се подиграва с чувствата ми,но поне вече ми олекна малко..
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]
Как съм ..емии тъпо ми е защото снощи не спах но за сметка на това го направих днеска в 7 вечерта . за капак никой не ме събуди и скочих като по часовник в 12 и 30 ..сега какво да правя цяла вечер ?!? На всичкото отгоре утре сигурно ще спя цял ден за сметка на сега и нищо няма да успея да свърша..а задачите ми хич не са малко..тъжно
Вчера не беше точно както очаквах хмм.Не обичам да ми се провалят сметките,особено заради едното нищо.кой знае кога ще ми се отдаде пак възможност за такова нещо.То аз съм си виновна де ..донякъде.Този горе хич не ме обича последната седмица ,защото всевъзможно се опитва да ме прецака въпреки добрите ми намерения :Д .Не е честно,цяла седмица се трудих усърдно,заслужавах награда !Плюс ,че очаквах да е и по-забавно,а то се оказа..мазало :Д
Трябва ми нещо ново,нови хора,нов мъж и по-малко грижи :Д Последно време изобщо не ми върви...
скука ми е, чакам една приятелка да дойде да се видим за малко, но все пак цял ден ще си остана у дома- а с майка ми и баща ми заедно ще е пълна трагедия, по- бързо да идва утре)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много странно. Наспах сеТ'ва да стана в 10, в неделя, без аларма, родител или някакво друго дразнещо същество... Не ми се беше случвало Оо Пия си кафенцето, самичка съм, добре ми е, ама ще трябва да чистя, преди да са се прибрали онея двете.
![]()
Кой си намери нова работа, а?!! Кой си намери НОВА много добре платена работа, а, а, а??!
Браво на мен!
ПОКЛАНЯМ СЕ ПРЕД СЕБЕ СИ!!!
Как се увеличава шрифта, бе? Това трябва да е с големи букви!
Екстра съм!
Yes!
Честито, честито! Дано шефовете да са готини някви![]()
Мерси, мерси! Той е един (пичага е, познавам го отдавна).
Хайде сега излизам за едно кафе. Приятен ден на всички.
Майната им и на двата изпита утре.
Тъпо, отвратително, скапано, сдухано, далеч от всякаква концентрация. Иде ми да си поплача, ама не мога, защото след малко мама ще ме викне да и помагам в готвенето. Въобще не ми е до това, ама имам ли избор. Живота е скапан.
Последно редактирано от SisiStrange : 01-15-2012 на 09:22
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чувствам се добре,донякъде...Не ми се занимава с никой и нищо.
Нямам търпение да се върне и да си пуснем някой филм.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Като дроб съм в хубавия смисъл. То колко ли е хубав, де, при положение че задачите за вършене чакат мен.
Бабините сладки и пити слагат в малкия си джоб всички фурни![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
моята стая е чиста и подредена, това е чудо ! дори гардероба ми. странно е. много и то. по принцип винаги или наполовина подредена или тотална бъркотия, ама това сега няма да продължи много, най-малкото защото ме дразни.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ах. Имам нови четки, моливи, боиииии, скицник.Имам муза и рисувам. Иии съм доволна. Ах.
И все пак още ме е яд. Защо не хвърлих малко пари по уроци, ами трябваше да намирам топлата вода сама. >.<
Хъх, некво ми е заспало , чакам да ми се обади един човееееееек и иииииииииискам да ям![]()
maDamn
Току - що изгледах "Стъпки в пясъка". Ето такива филми те карат да се замислиш за живота, за ценностите, за това колко неща проваляме и изпускаме с днешните си проблеми и глупости.
Кара те да се замислиш колко преходен е живота, колко много значат за теб близките за теб хора, приятелите, семейството. За това, че ако едни чувства са истински, остават ако ще 10, 20, 30 години след това. Карата те да се замислиш за изборите, които правиш, решениято които взимаш, пътя, по който си избрал да поемеш.
Наистина много докосващ и тъжен, Бъларски филм. Отдавна не бях гледал нещо подобно.
Липсва ми.
Поредният скапан ден,в който нищо интерсно не се случва...........
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
в училище е скучно. ама много скучно. липсва ми дори мотивация да мръдна от мястото си.
Побърквам се .. и вчера, и днес цял ден пиша темиВече нямам ръка, а нещо болезнено на нейно място ..
А и моя човек не се сеща хич да ме поразведри. Разбирам, че и той е затънал като мене и по цял ден си има задачи, но все пак копнея да чуя "искам да те видя" ..
Уви, нищо подобно не се чува ....
Изключително уморено ми е. От една седмица съм на училище и вече се уморих. Постоянно ме гонят за оценки и глупости. ... Освен тва не мога да се виждам и с моя. Различни смени сме и няма как да се виждаме.. май ми се мрънка![]()
Зле както винаги...писна ми,не издържам вече,искам и аз малко щастие