.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    http://hotnerdgirl.files.wordpress.c...-facepalm1.jpg

Добре, де, разбирам - добра приятелка. Ама, ако на мен ми го изиграят този номер, независимо колко разчитам на приятелката/приятеля си, на връх НГ, ще ми скапят настроението - най-малкото, ще се изнервя, ще ми се провали празника, ще ми стане тъпо, че пред общи приятели приятелката, която от после сме я поканили, едва ли не се натиска с гаджето ми и тн. Колкото и да е било шега и да сте били на градус, постъпката няма да стане по-малко тъпа.
    на мен също !

А ти Харесваш ли го ?

то винаги така става уж майтап,майтап,ама после
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Събрали се група разгонени дебили и гледай к'во стаа...
    хаха хаха

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И време за по-обстоен пост.

Аз не знам кого точно заблуждаваш? Невинна шега било, да бе. Егати и невинната шега. Той да те обарва, ти да го лигавиш пред въпросната уж най-добра приятелка. Що направо не му врътна един минет под масата, за да се посмеете още по-хубаво? Егати гнусните, малки, злобни садистчета.
    Ти и се водиш най-добра приятелка, а седиш да и мляскаш и натискаш гаджето. Милото момиче, ако си няма по-добри приятели от теб. Искрено я съжалявам.
    Ако бях на мястото на момичето (което е абсолютно изключено, имайки в предвид качеството на моите близки хора), нямаше въобще да те погледна повече. Щях да се изнеса от "купона" за отрицателно време и повече нито ти, нито оня муньо бихте ми видяли очите. Жалка история наистина. Какво ли не правят хората за мъничко внимание и някой да ги пипне.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Може би изпуснах една част от историята. Първо тя почна да танцува с едно момче и тогава той ме покани. Тя беше тази която започна да го дразни. Може би не до степента до която ние го направихме, но то беше защото тя почти не го познаваше онзи. След като ме видя да го целувам се приближиха с момчето до нас и не спираше да ни сритва или да ни скубе. Но и тримата много се смяхме.
    Явно просто имаме различно чувство за хумор от другите хора. А и си имаме толкова голямо доверие, че дори нещо такова не би повлияло на приятелството ни. И да, защото тя знае че няма чувства между нас. А да пипнеш по дупето някой на шега, не е голяма работа!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Сиси ти май не си много запозната с желанията на днешната младец - което е прекрасно! Момиченцата по-специално искат да са най-хубавите най-желаните. Завиждат на "най-добрите" си приятелки, че имат гаджета, а те самите нямат. Което поражда този комплекс, да ходят да се натискат на всичко живо, за да си докажат колко по-готини са от въпросните приятелки с гаджета. А пък най-голямото постижение е, да отидеш при гаджето на приятелката си да почнеш да го сваляш, за да си докажеш, че наистина си по-яката мацка и да я накараш да се здуха и разтревожи, че такова секси парче като теб сваля любимият й. Нали разбираш, че всичко е комплекси, курвенщина и пълна деградация.
    Пък за момченцата какво може да се каже? Гледали филмчета където яките пичаги свалят по 30-40 мацки. За бройката и после се хвалят на френдовете. И те, независимо от факта, че са недорасляци, които дори не знаят (с извинение) къде да го пъхнат. решават, че трябва да свалят мацки наред, за да са яки пичаги. И понеже никое себеуважаващо се момиченце не би им пуснало, почват да лъжат и да се хвалят публично, всеедно това е велико дело, коеот никой никога не би могъл да постиген. Деградация. Това, което авторката разказва е поредното доказателство, к'во скапано поколение сме всичките и как на някои от нас, мястото им изобщо не е тук. Направо е гнусно... А мисля, че тя ни го разказва, за да се похвали, че гаджето на въпросната много близка приятелка я сваля, защото е толкова секси парчеее.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от m0h Виж мнението
    леле.. ако някоя моя приятелка, независимо колко близка, ми извърти такъв номер или "шега", ще изяде шамарите

много глупав начин да я накарате да ревнува
    а причина да я накарате да ревнува? просто така?
    бахти якия задник имаш ;**

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Детски attention whore изпълнения.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ти си малка жалка к*рва.
    Напълно съм съгласна. Какви са тия шеги и начини да я накарате да ревнува? Защо по дяволите би ви хрумнало да го направите?

И сега какво очакваш да ти кажем? Давай, натискай се с него, изчукай го и забрави за своята приятелка, която била мноооого близка с теб.

Детинщини.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Купон е, другото момче я е поканило на един танц и тя е приела. В това не виждам нищо дразнещо или нередно.
    А изпълненията ти с К. са пълна идиотщина.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Извинявай, не го приемай като дразнене, но защо го споделяш като мислиш, че няма нищо?

Град
    София
    Luidgie, и аз мисля, че тоя разказ е, за да чуят хората, че има дупе за пипане и била с хубави крака или врат, или каквото там беше. Като гледам обаче може и да си пасват идеално, имайки в предвид каква куха лейка трябва да си, за да гледаш нещо такова отстрани и:
    а/ да останеш въобще на тоя купон;
    б/ да седнеш да се натискаш с някого без значение кого, за да можеш да докажеш, че и тебе има кой да те барне и не си по-назад;
    в/ дори да не се "разсърдиш" (това никак не е подходящата дума) на "приятелката" си.
    Най-забавното е, че всички тези драми са с цел да се докажат колко са яки, а дефакто си изкарват най-грозните и противни страни наяве.
    Както $h@d0w каза днес като прочетохме темата, това са пуберски изпълнения, защото им е толкова скучен живота, че си нямат друга работа. Нагледали се на сапунки и като свърши епизода, ем кво да правим, кво да правим, дай да го разиграем някъде. Така е като вече не си намират хобита, които да размърдват мозъка и не четат. Подобни смехории може да ги сътвори само някой с ужасно много свободно време и никакви интереси.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    баси тъпата шега! честно, приятели и гаджета като вас са проклетия. как може да се "шегуваш" с уж най-близката си приятелка? ами ако ти имаше момче, на което адски много държиш и те за да ревнуваш се хванат и се изчукат тогава какво правим?? жалка картинка, жалка историйка.

Абсолютно! +

Ебати приятелката ,да завиди човек. Убедена съм,че на М. й е било супер тъпо и е била по-разочарована от теб,но това е нещо ,което сама трябва да си усетиш.

Целувала си гаджето й по врата? Седяла си му в скута? Пфф на нейно място на него му бия шута, а на теб - един хубав бой!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Сиси ти май не си много запозната с желанията на днешната младец - което е прекрасно! Момиченцата по-специално искат да са най-хубавите най-желаните. Завиждат на "най-добрите" си приятелки, че имат гаджета, а те самите нямат. Което поражда този комплекс, да ходят да се натискат на всичко живо, за да си докажат колко по-готини са от въпросните приятелки с гаджета. А пък най-голямото постижение е, да отидеш при гаджето на приятелката си да почнеш да го сваляш, за да си докажеш, че наистина си по-яката мацка и да я накараш да се здуха и разтревожи, че такова секси парче като теб сваля любимият й. Нали разбираш, че всичко е комплекси, курвенщина и пълна деградация.
    Пък за момченцата какво може да се каже? Гледали филмчета където яките пичаги свалят по 30-40 мацки. За бройката и после се хвалят на френдовете. И те, независимо от факта, че са недорасляци, които дори не знаят (с извинение) къде да го пъхнат. решават, че трябва да свалят мацки наред, за да са яки пичаги. И понеже никое себеуважаващо се момиченце не би им пуснало, почват да лъжат и да се хвалят публично, всеедно това е велико дело, коеот никой никога не би могъл да постиген. Деградация. Това, което авторката разказва е поредното доказателство, к'во скапано поколение сме всичките и как на някои от нас, мястото им изобщо не е тук. Направо е гнусно... А мисля, че тя ни го разказва, за да се похвали, че гаджето на въпросната много близка приятелка я сваля, защото е толкова секси парчеее.
    ти сериозно ли ?!!!
    може би тва са целите на затъпяващите идиоти в авто,строителните и общите учлища. но познавам много ученици от елитните гимназии от 15 до 19 и няма нищо подобно. тва може и да са желанията на простаците и тъпунгерите, които отсъстват в моето обкръжение и за това не знам за такова нещо. но от известно време забелязвам и умствения застой на много момичета. не мога да кажа защо но ми изглеждат доста глупави повечето има само няколко интелигентни момичета които познавам и стават за сериозна връзка и тн.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Интересно на нова година сте развалили настроението на близък и за двама ви човек. Освен това защо сте решили да я карате да ревнува? Интересно ми е ако ти имаше гадже и той цяла вечер се гушкаше с друга и я целуваше съвсем невинно как щеше да се чувстваш? Аз ако бях на мястото на приятелката ти щях да се избъзикам с вас като зарежа въпросния бастун, който й е приятел и на теб бих ти теглила една ма*на за това, че си толкова забавна айде върви се гръмни... какво очакваш като коментари след като ни описваш една потресаващо тъпа ситуация?
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Франция
    Казах го само защото на моменти неговото поведение ми се стори малко странно ..

Вижте сега, позволих да го целувам, мляскам, лигавя или както искате го наречето защото си бях преценила че М. никога не би се усъмнила в мен или в него. Не мисля че бих го направила на някоя от другите ми приятелки, нито пък той с някоя друга нейна позната. Тя е много директен човек и би ми казала директно ако нещо я беше издразнило. А когато бях в скута ми ние си говорехме за нея - какъв подарък й е подарил, колко е влюбен в нея, и странните й навици които правят целия й чар.

И не прибързвайте с изводите си какъв човек съм само от една глупава ситуация, която изобщо не изглеждаше така както вие си го представяте.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на NoMore
    И аз не бих си признала ако ревнувах... но определено това поведение не е нормално. Извини й се и никога повече не го прави. А тоя може да ти е говорил хиляди глупости ама не би ти отказал да те изч*ка тъпанар е!
    In a mad world , only the mad are sane...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Никола123 говерех общо, защото наблюдавам подобно поведение не само на купони, но и в градинки, кафенета и т.н. Разбира се, че има хора, които не са такива. За това казах, че някои от нас просто нямат място в това време, поради тъпата причина, че направим така, както изглежда е модерно да се прави.
    Пък авторката по-добре да млъкне и да не се "защитава" постъпила си жалко и гнусно спрямо приятелката си! Ако ще и тя самата да те е накарала, това не е начинът по който една приятелка се отнася с друга. Така че ходи се скрий.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на MissBianka
    ОМГ, нито ти можеш да се наречеш приятелка, нито онова тяхното - връзка. Детска му работа

Град
    Франция
    На колко години сте че само повтаряте "детинщини" ?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не дай Боже такива "приятели" като теб. Първия коментар в темата е адски точен.

Сериозно ли наричаш момичето твоя приятелка, а в същото време се натискаш с гаджето и? Ако теб това ти се струва забавен номер, представи си един ден като си хванеш приятел, как уж някоя твоя приятелка започне да му се умилква в скута?

Как би я нарекла и ще ти е забавно ли? Боже днешните деца, направо ме отчайват ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    На 19 съм.
    $h@d0w e на 20.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    А ти на колко години си,че имаш разсъжденията на четвъртокласничка?

Град
    Франция
    Доверие = Вяра в добрите намерения на някого, в неговото благоразположение, в неговата порядъчност, съзнателност, професионализъм. Имам доверие в него. Проявявам доверие.

Когато разберете какво е, може пак да говорим. Ciao!
    Заключете темата.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    София
    Доверието е нещо, което се печели.

Ти потърси в речника думата "предателство".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Bulgaria
    Ти какво искаше ,пускайки тази тема? Намери ли го? Или само трябваше да се похвалиш колко си ... вървежна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си