- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Посъветвайте ме
Аз като малка имах такава и всички си мислеха че си играя, пък аз по този начин се самозадоволявах всъщност.Нека все пак HolyShit се изкаже, той е най-запознат с тези неща.
Аре бе лъвчооо, той само от ташаци разбира, кви швейцарски топки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
наслука ,
Освен да си подскачам с тази топка за друго не се сещам как ще ми послужи, нито е толкова удобно, нито нищо. Все пак поразгледай за упражнения из "Гууглето", пък вече съвети да дава друг.![]()
аз имах такава ама с дръжка, и си подскачах като бях в 4 клас и по-малък даже
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
За това говорех![]()
Кой е неосведомен, ма, мърлоо, ай ходи си лекувай ишиаса там и не ми се праЙ, че ше дойде батко Доки, ти еба майката
е сега ако искаш да ти говорим в мъжки род - няма проблем само кажи ; )
Добре, а аз ще ти говоря в женски тогава ^^ Ко прайш ма, пача?
е аз те питам просто ?
Има хора в твоето положение ,които искат да им се говори в мъжки род.
И си правят операции -стават мъже ..
Нищо срамно няма ...
Е за мен има и това не е нормално, но както и да е, това е друга тема... По-горе се шегувах, против съм всякакви такива странности и отклонения от нормалното, щом природата е направила така че всичко си ми е наред и си е по мястото, няма зорлян да се правя на...
все пак сме хора , а хората не са много на ,,ти'' с природата
Щом човечеството така се самоунищожава - според мен то и всички ние сме грешка на природата, така че ти си решаваш де
Просто казах ,че е възможна пълна промяна в днешната медицина стига желание да се има и пари - гледал съм научни филми точно за това ..
Абе, грешка... Не започвай и ти с глупостите на кюфтето... Това че някоя си там хубостница не ти е обърнала внимание не значи, че идва апокалипсис и всички се самоунищожаваме, просто на теб не ти се живее. Ще ти дойде акъла в главата и на тебе, просто не позволявай на такива дребни неща да те събарят и да ти пречат да си използваш сивото вещество по предназначение.
;dd Не аз и преди така съм си мислил , от гледна точка на човек - природа
И да - човечеството по какъвто път върви сега ще се самоунищожи..
Колко гори, колко нещо всеки ден се унищожава..
Няма особен смисъл от такава топка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гледай ся..
Ще ти дам ТЕЛ на ЛС ако ти служат моите топки за тренировки на предмишница вероятно ?
EDIT: Сега видях,че си женско..Работата няма да стане![]()