.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да имам хубави устни?

Искам да ви попитам как да станат устните ми гладки и хубави. Без да се усещам, постоянно ги хапя и после стават ужасни. Слагам си балсам, но не помага особено. Дали знаете някакви домашни маски? Преди време бях пробвала една с мед и канела /може и да е имало още нещо, но съм забравила/ и доколкото се сещам, не ми помогна.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не ги хапи, опитай да си го наложиш някака. Аз бях така с ноктите като малка-изнервех ли се,започвах да ги чопля. В крайна сметка се научих да се усещам,просто усетя ли,че ръцете ми са на ноктите, ги махам.Свиква се с времето,от много години вече н го правя.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    През зимата е нормално устните да се напукват...Поради студения въздух. Винаги когато излезеш навън използвай балсам, гланц за устни или мехлем. Нанасяй го през кратки интервали, особено след като ядеш нещо или пиеш. Също използвай мехлем след като си миеш зъбите или лицето...

Град
    Добрич
    Аз лично използвам боров вазелин и съм доволна.. освен него често слагам от балсамите на Nivea, както и гланцове за устни. )))
    Сърце мое,грешен човек обичаш, нямаш къде да отидеш и се измъчваш. Не си струва за нея да страдаш, на любовни грешки научи се да не се отдаваш.. :]

Banned Мега фен
    мажи ги всяка вечер със зехтин.. купи си обикновен вазелин и много мазен балсам за устни.. вазелина го слагай докато си у вас,а балсама като излизаш .. пиеш ли нещо или ядеш ли нещо веднага подновяваш балсама т.е. слагаш си пак и така.. можеш да си сложиш сода,мед и зехтин на четка за зъби и да търкаш устните със сместа 2-3 мин по1-2 пъти на седмица като след това слагаш зехтин или взелин..

Banned Мега фен
    забравих да кажа - като излизаш навън не си плюнчи устните.. т.е. ако имаш навика като ти изсъхнат да ги оближеш - недей,защото се напукват.. айде успех - дано съм помогнала

Може вечер преди да заспиш да си ги намазваш с балсам ( гланц ) ! Помага монеже вечер докато спиш не си облизваш устните и омекват! На мен лично ми помага! (:: И наистина си наложи да не ги хапеш или облизваш като излизаш!
    Don't make decisions when you're angry.
    Don't make promises when you're happy.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Мажи ги с мед/зехтин.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз ги ексфолирам с мед и захар .. след това ги мажа с вазелин... Действа, моите обикновено винаги са напукани, защото винаги ги прехапвам.. но сега са по-добре ^^

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    еми моите са такива.. хубави :P слагам им балсам и гланц. балсама го ползвам като е студено
    Последно редактирано от xxKiFlAxx : 01-03-2012 на 01:20
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз имам подобен проблем. Устните ми почти винаги са напукани и все още не съм успяла да намеря метод, с който да оправя положението. Но като цяло винаги , на кратки интервали си слагам гланц за устни или балсам, като цяло ми се отразява добре.

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз винаги го имам този проблем зимата.
    Ползвам от балсамите за усти на Нивеа и съм много доволна! Трябва вместо да си облизваш устните като усетиш сухота да си слагаш балсам, защото слюнката изсушава още повече и се напукват.. Така, че никакво облизване!
    Аа и както казаха другите може да си слагаш мед, зехтин и да ексфолираш със захар/сода и четка за зъбъ. Успех!

Супер фен Аватара на toxiic
    и аз постоянно ги хапя ;д .. но пробвам все различни гланцове който хвана него и сега са добре - разнообразявам .. но пак продълвавам да ги хапя ;д

Моята кожа като цяло е суха, затова навсякъде с мен си нося крем Dove в мене и усетя ли, че са ми сухи устните или ръцете, вадя крема и се мажа. Няма друго решение - трябва да се мажеш нон-стоп. Сигурно е дразнещо в началото, но аз съм от доста време така и не ми прави впечатление. Иначе кремът може и да не е Dove, може да е Нивеа, или какъвто и да е крем, който видиш, че ти действа добре. Може и да е балсам за устни, макар че аз лично предпочитам кремовете.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Супер фен Аватара на katericArofl
    мажи ги с мед, когато си вкъщи и стой така примерно 30-40 минути

Супер фен Аватара на wiiwa
    слагай им зехтин и мед както казаха преди мен а после с вазелин, мисля че има един такъв розов вазелин купи си от него ако искаш да е цветен

благодаря много на всичкиии <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мажеш с мед, седиш 10-15 минути и търкаш леко с мека четка за зъби
    после обилно с балсам за устни мажеш и така всеки ден докато не възвърнат формата си..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Какъв ти е балсама за устни? Вземи си някакъв по-хубав и мажи редовно с него и най-важното! Не ги гризи!!! И не се облизвай Аз съм опитвала тия номера с четката за зъби и с меда, но ефект не видях.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^ Целта е да се ексфолират .. ако са напукани, примерно.

ПС:Вчера открих, че захаросаният мед е страхотен ексфолиант за лице/устни
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

растителните масла много помагат особено бадемовото , кокосовото и какаовото всяка сутрин можеш да си сложиш на една курпичка масло раст. масло и да го търкаш в устните 5 минути и после да си сложиш пак но да го оставиш да попие и преди лягане си сложи гланц и не излизай навън без гланц или масло )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си