.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Как да постъпя?

Ситуацията е следната: Харесвам едно момиче и знам, че и тя ме харесва. Първо на Нова Година ходех на гости при нея и си говорехме там няколко часа, след това когато ме изпрати нейна приятелка дойде и това ми попречи да направя първата стъпка. Попитах я за кафе и излезнахме, но с още едно момиче и момче. Държеше се малко странно. След кафето я изпратих и звънах по телефона да слезне за да кажа какво изпитвам, но не можа да слезне поради караници с техните. Сега се чудя как да постъпя. Защото след тези срещи вече имам чувството, че губи интерес. Писна ми и мисля да хвана пътя и да ида да и кажа всичко..
    Последно редактирано от ludd : 01-02-2012 на 14:47

пиши й във фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ShadyStyle Виж мнението
    пиши й във фейсбук
    Не обичам така. Във фейсбук всичко е лесно...не мисля, че е най- добрия вариант.

Тогава се вижте на живо и й го кажи ве да не искаш да ви уредя аз среща

Супер фен Аватара на LeprikonA
    по-скоро я покани да излезете само двамата, направете си една среща на билярд или боулинг примерно и и покажи наличието на чувства. това според мен е по-добрият вариянт.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от ludd Виж мнението
    Не обичам така. Във фейсбук всичко е лесно...
    Евала!

Аз те съветвам да проучиш кога си е в тях и при първата удобна възможност да я изненадаш. Можеш да и занесеш цвете примерно и след това да и разкриеш чувствата си.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    по-скоро я покани да излезете само двамата, направете си една среща на билярд или боулинг примерно и и покажи наличието на чувства. това според мен е по-добрият вариянт.
    Да обаче има много странен характер, а аз съм затворен тип. Сигурен съм, че няма да се получи, дори и на кафе. Казвам го, защото знам каква е ситуацията...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Да обаче има много странен характер, а аз съм затворен тип. Сигурен съм, че няма да се получи, дори и на кафе. Казвам го, защото знам каква е ситуацията...
    Каква е ситуацията? Излезте някъде само двамата и й кажи, какво друго?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Каква е ситуацията? Излезте някъде само двамата и й кажи, какво друго?
    Така и ще направя. Време е да се престраша!

Мега фен
    Не обичам така. Във фейсбук всичко е лесно...
    по- скоро фалшиво, по- голямата част, да не кажа всички, се правят на нещо, което им се иска да бъдат, а не са.

ти би трябвало да си усетил накъде вървят нещата, но във всеки случай не й ''признавай'' каквото и да било, постарай се да поддържаш интереса й, докато не се виждате, след известно време пак излезте.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не може да си сигурен, че всеки път когато тя е заета го прави нарочно.
    Просто излезте.. и кажи всичко... не е нужно да се ядосваш от сега, че все не идва точния момент.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Да обаче ме е страх, че ще я загубя. ОТ личен опит знам, че чакането винаги ме е изигравало и всичко е отивало на вятъра.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Е не й го казвай направо !! Покажи го по някакъв начин, измисляй някъкав предтекст и я питай за нещо. И както по- горе казаха трябва да се постараеш да поддърържаш интереса й, но не на всички около теб и да се правиш на някакъв какъвто не си.

А доколкото до това дали си измисля, че е заета, неможеш как да разбереш истината.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си