Да знаех от къде да почна щеше да е много добре ама не знам за това ще почна от някъде си пък ако има въпроси по неясноти относно казуса ще отговарям от сърце.Историята за мен и момичето за което става въпрос започна преди година и няколко месеца .Отначало всичко вървеше по план, аз бях приключил кофти връзка и не бях кои знае колко впечатлен от това ,че може би ми предстои нова.Тка да се каже момичето беше в главната роля (по настоятелна със сериозни намерения) аз сякаш отегчен или разочарован от предишната връзка бях леко скептичен.Но всичко се разви добре дори по-добре от колкото очаквах.С времето интересът ни един към друг се изравни та дори в превес от моя страна.Започнаха се проблемите (проблеми за да бъдем заедно) все се намираше нещо което пречи ,все чакахме да отмине нещо или да се справим с поредната пречка.Не бяха лични проблеми (нейни) не бяха стари приятели (нейни) .... общо взето все нещо имаше от нейна страна за да не се осъществи "нас".За вече повече от година се познаваме доста детайлно . Като може би от преди месец тя ми каза ,че ме обича на което не знаех как да реагирам смисъл не сме заедно като двойка , но контактуваме всеки ден (чуваме се по телефона като разговорите често надхвърлят час) виждаме се на даскало и тка.На нейното обичам те отговорих на другата сутрин в час в който знам че се събужда тя като тя също ми отговори колко било хубаво да получи такъв смс от любимия човек когато си отвори очите..Ееее да де то всичкото хубаво ама минава година и половина ние тъпчем на едно място тя ми казва че е със сериозни намерения но само до там... Тази нова година тя празнуваше с нейни приятели аз с мой. Поздравихме се и тя ми каза че празнува в компания с бившия си приятел и каза че ще внимава с алкохола за да не стане грешка с него.Ееееми да де ама ми писа смс-и цяла вечер и от тях личеше ,че не е била много внимателна с алкохола след като не помни доста моменти от вечерта.На другия ден ми се обади за да ми разкаже как е минало след като тя разказа как е прекарала аз започнах да споделям от моя страна кака е минал празника ии започнах с една неприятна случка която преживяхме с компанията на което тя отговори не ме интересува аз се обаждам да кажа че изкарах много добре .. ядосах се . Държеше се странно надменно и едва ли не ми съобщава факти от празнуването за да ми стане гадно/да ме засегне , не знам с каква цел го прави но й се получи и то доста добре .Не знам какво да мисля тя уж е сериозна обича ме познаваме се от доста време и то в детайли ,а се държи много тъпо.Не знам какво да прав какво да мисля и на къде да поемам .Ако някой е схванал що годе историята и за какво става въпрос моля за мнение или съвет, че ми е каша в главата и май се изгубих в мисли за това защо постъпва така. Иии да накрая за грешките ,знам но не ми е до тях сега.