- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна, натоварващо-ядосваща история .. мнения и препоръки ?
Няма значение дали ще излезеш виновен. Какво ти пука наистина? Въпросът е, че ще си продължил напред и няма да си губиш ценно време в ходене след нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пуф година и половина не е малко време.Признавам трудно ще да ми е, но за добро....
Хихи, все едно чета себе си.Знам какво да си свикнал до болка с някого и той да ти вика, че те обича, а реално да не го усещаш.Спри да се занимаваш с нея.Първата седмица-две ще ти е трудно, но се свиква.Ако ви е писано да сте заедно, рано или късно ще стане, ако не-колкото и да усилия да положиш, няма да стане.Ако след 4-5 месеца не си я забравил, можеш пак да я потърсиш и да се надяваш на различно развитие, но засега се откажи.Ти нямаш никаква вина.Когато тя не е оценила вниманието от теб, няма за какво да се обвиняваш.Направил си каквото си можал.Ако отново го иска това внимание, ще трябва тя да полага усилия.
И да ти се сърди, питай си уя. Не знам за теб, но аз за сръдни не бих имал нито време, нито нерви.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Добре де, вчера не съм я търсил.Вечерта сама ме потърси без причина, за лека нощ ми се обади да ме чуе .. вдигнах й разговора продължи 2 часа.Сега като се замисля, по предложенията дане я търся известно време, ами ние сме правили такива паузи от по месец/месец и половина в който не се търсим и като ни мине това което е било причина за паузата, тя винаги ме търсиУЖАС!
Добре, де, кво говори 2 часа с тебе? За кво й даваш да те занимава с глупостите си и то по телефона? Звънне ти и ти си там да я слушаш до края на света. Следващия път й затвори, намери си работа да се занимаваш и не й отделяй толкова време. Като иска да говори с тебе, да си уговори среща. Като смята, че има за кво да говори с тебе, накарай я да говори по същество, извади я малко от кожата й. Вземи малко нещата във свои ръце, вкарай я в темпото си.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Снощи не позволих да говори нейните "филми" и тя усети, че нещо предишната й стратегия не върви "изкарах я от кожата й" чудеше се на къде да подхваща.И въпреки това искаше близост и се държа мило и човешки.
Тя те върти на малкия си пръст, а ти все още се хващаш за "милото държание" като удавник за сламка. До кога ще се оставяш да те манипулира по този начин?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами не знам мисля, че не зависи от будното ми и трезво съзнание това, че тя ме манипулира.Удавника за това се хваща за сламка, защото вижда само нея като алтернативен вариант, ако беше видял друг начин да се спаси (по-добър), тогава вероятно сламката нямаше да бъде интерес за него.
т.е ще й играеш по свирката докато не се появи друго момиче, по което да лапнеш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Все някога ще се умори да й играе по свирката...
Първоначално написано от antifashionshit