.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма значение дали ще излезеш виновен. Какво ти пука наистина? Въпросът е, че ще си продължил напред и няма да си губиш ценно време в ходене след нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Пуф година и половина не е малко време.Признавам трудно ще да ми е, но за добро....

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от 300 Виж мнението
    Определено не се чувствам добре като й играя по свирката, само че нещо в мен ме кара да правя и невъзможното когато видя малка надежда за "нас". Явно съм се филмирал сериозно, и няма кой да ме извади от този филм за да вляза в някой по нормален. А за търпението и нервите ми не знам по принцип съм много спокоен човек, търпелив, а в случая наистина предполагах че ще се получи между нас, рано или късно.
    Хихи, все едно чета себе си.Знам какво да си свикнал до болка с някого и той да ти вика, че те обича, а реално да не го усещаш.Спри да се занимаваш с нея.Първата седмица-две ще ти е трудно, но се свиква.Ако ви е писано да сте заедно, рано или късно ще стане, ако не-колкото и да усилия да положиш, няма да стане.Ако след 4-5 месеца не си я забравил, можеш пак да я потърсиш и да се надяваш на различно развитие, но засега се откажи.Ти нямаш никаква вина.Когато тя не е оценила вниманието от теб, няма за какво да се обвиняваш.Направил си каквото си можал.Ако отново го иска това внимание, ще трябва тя да полага усилия.

Мега фен Аватара на Chacho
    И да ти се сърди, питай си уя. Не знам за теб, но аз за сръдни не бих имал нито време, нито нерви.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Добре де, вчера не съм я търсил.Вечерта сама ме потърси без причина, за лека нощ ми се обади да ме чуе .. вдигнах й разговора продължи 2 часа.Сега като се замисля, по предложенията дане я търся известно време, ами ние сме правили такива паузи от по месец/месец и половина в който не се търсим и като ни мине това което е било причина за паузата, тя винаги ме търси УЖАС!

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Цитирай Първоначално написано от 300 Виж мнението
    Добре де, вчера не съм я търсил.Вечерта сама ме потърси без причина, за лека нощ ми се обади да ме чуе .. вдигнах й разговора продължи 2 часа.Сега като се замисля, по предложенията дане я търся известно време, ами ние сме правили такива паузи от по месец/месец и половина в който не се търсим и като ни мине това което е било причина за паузата, тя винаги ме търси УЖАС!
    В момента тя просто търси опора докато намери по-стабилна почва. Наблюдавай я внимателно кога как реагира, кога те търси, как се държи, за какво се сърди и т.н., това при условие, че не си готов с лека ръка да й кажеш "чао".

Мега фен Аватара на Chacho
    Добре, де, кво говори 2 часа с тебе? За кво й даваш да те занимава с глупостите си и то по телефона? Звънне ти и ти си там да я слушаш до края на света. Следващия път й затвори, намери си работа да се занимаваш и не й отделяй толкова време. Като иска да говори с тебе, да си уговори среща. Като смята, че има за кво да говори с тебе, накарай я да говори по същество, извади я малко от кожата й. Вземи малко нещата във свои ръце, вкарай я в темпото си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Снощи не позволих да говори нейните "филми" и тя усети, че нещо предишната й стратегия не върви "изкарах я от кожата й" чудеше се на къде да подхваща.И въпреки това искаше близост и се държа мило и човешки.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тя те върти на малкия си пръст, а ти все още се хващаш за "милото държание" като удавник за сламка. До кога ще се оставяш да те манипулира по този начин?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами не знам мисля, че не зависи от будното ми и трезво съзнание това, че тя ме манипулира.Удавника за това се хваща за сламка, защото вижда само нея като алтернативен вариант, ако беше видял друг начин да се спаси (по-добър), тогава вероятно сламката нямаше да бъде интерес за него.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    т.е ще й играеш по свирката докато не се появи друго момиче, по което да лапнеш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на djipsito
    Все някога ще се умори да й играе по свирката...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си