.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Talking Съжителство на рибка и .. котка :)

Таа да минем на проблема : Чела съм разни мнения и искам вашето .. Имам една рибка ,която живее в кръгъл аквариум тип "купа" ,а мисля да си вземам и котка .. Вярно ли котака 'ще изяде' рибката,ще събори ли аквариума..? Щото имаше някои дето казаха че всички котки са ловци и като видят рибката да 'се движи' ще се опитат да я хванат ? Моля ви,кажете нещо че много ги искам и двете

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи как ще си научиш котката. Ако аквариума стои на маса/бюро/шкаф, на който котката не се качва няма да имаш проблеми. Друг е въпросът дали ще успееш да приучиш котето да не се катери по забранените места.

Естествено "похлупак" на аквариума е задължителен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на scrooper
    Надали котката ще разбере какво се случва в кръглия аквариум. Моята първоначално дори се плашеше.
    Друг е въпросът колко ще изкара 1 рибка в такъв кръгъл буркан
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи дали ще успееш да си го "възпиташ" , както трябва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Зависи от котката Но при всички случаи е добре да вземеш мерки

scrooper ; вече около година и нещо .. a колкото до котето .. хихи

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аз гледам малък рис и заек

Голям фен Аватара на Leticcia
    Зависи дали ще успееш да го обучиш
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ние имаме аквариум с мноого риби и от вече 4-5 месеца си гледаме коте. Досега не е проявявало ни най-малък интерес да разбере какво се случва с тях, а аквариумът е на ниско, централно място в хола (там на секциите, където принципно стои телевизора). Но помня, че на един познат на нашите котката му беше паднала в аквариума :Д После не се доближаваше до него.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

виж сега... аз имам котка и рибки също в кръгъл аквариум... при мен няма проблем... моята котка даже ги обича... винаги винаги когато им сменям водата ги слагам тенджерка и понякога скачат извън нея... котето ми постоянно стои покрай тях... когато някоя изскочи тя започва да миаука и по този начин ме вика за я върна обратно... много е умна... сиамка е моята котка... имам скаларий, молинезия и зебра... но не всички котки са такива... а ако имам някакъв проблем дръж аквариума по-високо... и ако ти е над 3 литра няма как да го бутне понеже е тежък с водата

не съм я обучавала... като че ли сама си знае всичко... не ги закача

Ако котката ти е малка със сигурност ще направи нещо подобно ,но ако е зряло коте ,което е обучено може и да успееш с мисията си....

Мега фен Аватара на xoxi
    Не се притеснявай, котките са привлечени от всичко, което се движи. Чак да бутне аквариума, няма да го направи. Никоя котка няма да тръгне да хвърля усилия за нещо толкова тежко. (Разбира се, ако аквариума не седи на централно място, където може да бъде съборен при по-бързо преминаване покрай него или случаен сблъсък)
    Ако видиш, че тръгва да прави пакости около рибките, скарай й се по-строго. След най-много 2-3 скарвания ще престане да го прави. А научи ли се веднъж, че там не трябва да пипа, няма да го прави повече.
    И спря да се върти за миг земята..

Невъзможно!

моята тази година ще направи 7г.

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Според мен няма проблем..разбира се зависи от котето,но ти го наблюдавай какво ще правии и така,ама като няма никой у вас по-добре вдигни аквариума някъде където да не може да го докопа,поне в началото

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си