.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Резолюция на макс а проблем

Преинсталирах си компютъра и сложих всички драйвери.Когато го реснах резолюциюцията ми е на макс 1920x1080 а ми се появява черна рамка.Видео картата ми е сапфир 5770 монитора ми е телевизор самсунг 2490 hd и съм ги вързал с hdmi кабел.До сега съм нямал проблеми........... От какво може да се получава тази рамка ?????

Виж най-новите драйвъри...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Сложил съм най новите от тук ги изтеглих http://www.sapphiretech.com/presenta...psn=0006&lid=1 а възможно ли е да е от това да съм изтеглил драйвери за грешна карта понеже ш сайта им има две 5770 1gb GDDR5 ? аз теглих за първия модел от сайта..............

АААААА сега като гледам моята карта изглежда като вторият модел от сайта.Явно съм дръпнал за другата 5770 драйвери макар като ги сравних да са едни и същи .. а драйверите за новата карта директно ли да ги тегля и инсталирам или трябва да правя нещо със старите?????

Windows 7 32?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Не , затова преинсталах компа понже имам 4 гб рам а 32 ми четеше само 3.25 . Със 64 битов съм Ултимейт

Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

А със старите инсталирани драйвери какво да правя дето са на другата 5770 ???

Направо инсталирай тоя файл, той знае какво да прави. Цъкаш на express install и като финишира процеса рестартираш.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Благодаря ти много и за много години

AAA мой човек не се получава , дръпнах файла който ми даде инсталнах дадох експрес инстална се реснах компа и пак така с черна рамка и на макс резолюцию пробвах да я сменя но пак си осташа рамката!!!

А пусна ли монитора/телевизора да се самоконфигурира?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Там е проблемът незнам как става това понеже тв-то е ново.Разбъзиках се из настройките но не ми дава да направя автонастройка когато съм в режим компютър

От там ще да е проблема, аз се сетих в последния момент. Наскоро инсталирах уин на един комп който работеше с телевизор и имахме подобен проблем. Ровичкай из менютата, трябва да има тая опция. В catalyst има подобна опция, може и от нея да пробваш.
    Десен бутон на десктопа=> My VGA Displays=> Image Adjustments
    Долу в дясно пише Composite Sync, цъкаш на отметката и гледаш какво ще стане.

Не съм сигурен дали ще проработи при теб, тъй като си през HDMI, но нищо не пречи да пробваш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Чат пад се оправих като увеличих херците на монитора от 50 на 60 и намалих резолюцичта на 1680х1050 незнам дали я пища правилно.Но като я увелича пак стават ташаци и пак се появява рамка ......

Ще изгърми ли захранването дилема :)

Здравейте имам въпрос.Баща ми ми донесе от чужбина чисто нова радеон 6970 2гб .Искам да попитам ако я сложа на сегашната си конфигурация , ще издържи ли захранването??

Процесор :АМД Phenom II x4 840 3.2 ghz
    Дънна платка:Асус м4а88т-м
    Рам памет:4гб 1333 мхз
    Видео карта:Сапфир 5770 1гб
    Захранване:500 фортрон
    имам два харда единия 160 другия 500
    Двд lg

а3............

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си