- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 18 години
Здравейте,
утре имам рожден ден и ставам на 18 и понеже съм чувал че същия ден когато ти е 18 рождения ден все още не се водиш пълнолетен (тоест водя се пълнолетен един ден след рождения ми ден) реших да попитам дали е така.
Мисля, че се водиш, обаче изобщо не съм сигурна. Водя се по това, че когато летях сама със самолет, трябваше да съм поне на 14 и аз пътувах в същия ден, в който ги навърших. Ама пак ти казвам, не знам дали има нещо общо въобще,
За кво ти тряя това за да го напрайш някъде където не пускат под 18 ли? и на рд-то ти вече си пълнолетен
Последно редактирано от mlakniwe2 : 01-03-2012 на 13:48
мноо ясно..........
знаеш ли в колко часа точно, ама точно си роден... значи смяташ след това 2часа, 37мин'с и 48сек. след това прибавяш 100 минути към това и след всичкото това време вече можеш да се наречеш пълнолетен..... the fuck? смяташ ли вече?
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Освен това ти като го правиш в някакъв клуб/бар.. ще те пуснат, не са такива професори, да разбират кога точно си пълнолетен. А ако започнете към 10-11, те "разбирачите" като минават на проверка след 12 .. вече ще е следващия ден, със сигурност ще си пълнолетен ..![]()
Разбира се, че си пълнолетен на рождения си ден. нали затова се казва, че навършваш тези години.
О, и честит рожден ден. Подходи към пълнолетието си с много отговорност