- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кучето ми, кученцетоо миииииии!!!
Милото ми кученце! То... то... ;( ;( ;( починааа! Толкова много си го обичахх!! Искам си го пак при мен! Не трябваше така да умре!!!! ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Съжалявам за кучето ти... знам какво изпитваш само, че при мен случая е с котки....
Горкичкото! Много съжалявам..
Разкажи ни повече за него. Сигурно сте имали много хубави моменти заедно.
Разкажи ни малко повече за него. Надявай се, че е отишло на по-добро място.
п.с. - И аз имам куче, което вече е на 3 години. Не знам какво ще правя без нея, когато й дойде времето..
Той беше на 15 год., тоз март щеше да направи 16. Не умря от старост. Отидохме на гости у съседите и понеже имаме 3 кучета, и трите бяха пуснати, явно нещо са се сдърпали и са се сбили. Опитахме се да му помогнем, когато се върнахме, но на следващата сутрин родителите ми го намериха мъртав... и го погребаха в близката горичка...
Ами, вярно, че имахме много хубави моменти заедно.. толкова са много, че не мога да се сетя и за 1... той е по-голям от мен с 2 години, много си го обичах... Може би наистина вече му беше времето, не виждаше, не чуваше, почна нещо да полудява, но не трябваше да е така... ;( ;( ;(
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Съжалявам много за кученцето. ;x
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Наистина съжелявам за кучето ти,но все пак не е умрял човек.Нормално е,все пак е живяло 15 години.
/може боят с камъни да започне... сега!
И аз не знам какво ще правя,като дойде времето и на моето куче ;( ;( ;( ;( ;( !!!
Вчера мислех да напиша "голем праз", ма след втория ти коментар ще кажа само: лоооошо...
И какво? Хората губят роднини постоянно, тя едно куче и си скубе косите. Ще и мине.
R.I.P doggy
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Кофти. Със сигурност е от старост, сбиването е било последната капка. Бил си е доста дъртичък за такива младежки простотии.
yep.... reality bites -.-
При мен случая е много по - гаден .. Аз имах две кученца. Едното, признавам, беше много възрастно. 1 година е по - голямо от мен, а аз съм на 14. Много си го обичах и много трудно преживях загубата му.. ама за жалост не беше само това. Месец по - късно другото ми кученце, което беше само на 2 годинки избяга и повече не се върнаМного ми е мъчно за тях и си ги искам обратно, но няма как .. За по - малкото толкова се надявах да се върне, но .. ;( Просто исках да ти кажа, че знам какво е ;( Дано успееш да го преодолееш скоро
..
Аз съм загубвала 3 животни...И всеки път си купувахме ново в момента имам коте и куче,на някои хора им е трудно да забравят старото си животно,както и на мен,но понеже имам нови и не мисля толкова много за старите..[= не се натъжавай имаш още 2 кучета,ако ти липсва толкова много старото си вземи едно малко сладко кученце,което сама да си го отгледаш и забрави за случилото се [=
Благодаря на всички ви, траурът малко попремина... и съжалявам за всички, чиито домашни любимци или роднини са починали... не ми е приятно да казвам 'умрели', затова 'починали'... зная, че има мн по-лоши неща, но в момента просто съм на такава вълнамерси много!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Съболезнования,ама е тъпо да драматизираш в някакъв форум.....
И на мен ми се е случвало,знам за какво говоря :X
А тия дето ти пишат колко им е мъчно за теб(непознати през нета) - хич не им пука,както сега са го прочели,така и ще го забравят.
^^ сигурно, но понеже нямам дневник, няма къде да го напиша...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Доста е гадно, със сигурност. Знам какво е да загубиш кучето си, тъй като вече ми се е случвало веднъж, а сега не мога да си представя какво ще стане, ако и сегашното ми почине... :S