.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Да сте мислили преди да си взимате куче.

Наистина съжалявам за кучето ти. Като бях малка най-добрият ми приятел беше едно куче на име Джинка. Когато почина ревах цял ден и не го пожелавам на никого.

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    И кучето е живо същество, и след толкова години е бил пълноправен член на семейството, u know.

Иначе съжалявам за кученцето ти много ;(
    taka e.Sorry za ku4enceto

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Много съжалявам за кученцето ти. От части знам какво ти е. Свинчето ми беше много болно, едва оживя. 10 дена му биха инжекции. Вечерта преди да го заведа на ветеринар, мислех, че ще умре. Тъпчех го със спринцовка с каша в устата, то не искаше да яде... и като започна да издава едни странни звуци, подобни на тези, които хамстерът ми издаваше преди да умре, се отчаях. Бях го гушнала, рева, котката ме гледаше много странно сутринта първата ми работа беше да видя дали е живо... и да беше. И сега е добре. Никой не може да си представи чувството, ако не го е изпитал.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Съжалявам много за кученцето. ;x
    +Моите съболезнования...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Ето една основателна причина да не си взимам никакъв домашен любимец никога повече.
    Разбирам те!

всичко си има край, но това не означава, че не си заслужава да си вземеш любимец

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Стига де,момичето може да е още малко,да не разбира,няма лошо да си излее мъката,какво като не е човек,това си е животинка,живяла толкова много с тях,нормално е да му е тъжно,съжалявам миличка,ще преодолееш загубата,това за съжаление е живота гуш
    • Обичай,за да те обичат! •

Няма да започна темата що чудо животинки съм и изгубила или са умрели.
    Огромно количество котенца (някои сдъвкани от кучета), гущерче, което умря в терариума си от жега, рибки много, зайченцето ми... много е гадно и сега ако почна да си спомням ще ревна. Съжалявам за кученцето, поне си е поживяло дълго време

Мега фен Аватара на xoxi
    Щом е живяло толкова, значи е било щастливо.
    Сега си почива на още по-хубаво място.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си