.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как става точно трика с избелването на зъби с лимон

Как се избелват точно зъбите с лимон и сода ? Кое от лимона се взима вътрешната част или кората ?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    И аз това се чудя ще следя темата

Супер фен Аватара на badsector
    Не е ли по-добре зъбките да са здрави?

"Лимонът е плод, който се използва за избелване не само на зъбите но и кожата на лицето. За целта, която си поставяте, а именно избелване на зъбите трябва да търкате венците с лимонов сок поне два пъти на ден в продължение на десет дни. Като процедурата е твърде лесна
    отрязвате кръгче лимон и него на половина и с меката вътрешна част на плода (не кората), я търкате по венците. Често може да ви изтръпне цялата устната кухина причината за това е киселия вкус.

Все пак внимавайте с лимона, той съдържа киселина която може да ивреди емайла на зъбите и да доведе до появата на нови кариеси, което е опасно. Поради тази причина ако решите да си избелвате зъбите ви препоръчваме да го направите при зъболекар, а ако финансите не ви достигат може да закупите система за домашно избелване на зъби!"

Източник: www.tq-jenata.com

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Това са пълни глупости....аз не бих го направила това с мойте зъбки
    awerw

абе вие луди ли сте да си правите такива експерименти със зъбите си..пастата за зъби ти е достатъчна,това че може би като повечето просто си плакнеш устата,а не ги миеш качествено е друг въпрос.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Как ще е вреден лимона с нищо не е вреден! ако беше вреден за зъбите значи не трябваше и да се яде а лимоните са от малкото плодове които ям :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Избелват се, не знам точно кое им действа, но се изтънява нещо си и нещо си се преебава и оставаш без зъбки
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Пфф идиоти не го правете тва просто ви изтърква горния (нехаресвания) слой на емайла и го изтънява.По-тънък емайл е равен на кариеси и чувствителни зъби...Ако толкова искате хващате шкурка 300 и жулете поне няма да хабите лимон...Мийте си редовно зъбите непушете не пиете кафе и какао и ще имате бели зъби..

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Как ще е вреден лимона с нищо не е вреден! ако беше вреден за зъбите значи не трябваше и да се яде а лимоните са от малкото плодове които ям :P
    Пробвай и с други плодове, че явно ти липсват витамини и минерали за достатъчно умствена дейност.
    Цитирай Първоначално написано от Ssht
    ...и ще имате бели зъби..
    Пак не е гаранция. Просто на някои хора емайлът не е бял. Което не е някакъв недостатък. По-гадно е да са развалени зъбите.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Пробвай и с други плодове, че явно ти липсват витамини и минерали за достатъчно умствена дейност.
    Цитирай Първоначално написано от Ssht
    ...и ще имате бели зъби..
    Пак не е гаранция. Просто на някои хора емайлът не е бял. Което не е някакъв недостатък. По-гадно е да са развалени зъбите.
    Точно така! И зъболекар ми го е казвал.

Град
    Plowdiw *
    режеш си лимона на резенчета (както тези, които се слагат в чая) ии изяждаш частта, която се яде. После с вътрешната страна на кората започваш да си търкаш зъбите и аз го правя това понякога, но чесно казано не забелязвам някакъв съществен ефект...
    No dejes que este amor morir ..

Град
    гр.Плевен
    Пробвай и с други плодове, че явно ти липсват витамини и минерали за достатъчно умствена дейност..
    ти моята умствена дейност никога няма да стигнеш.. тъпо гнусно същество !

Как ли?С четка и паста за зъби всяка сутрин и вечер!

Пробвай и с други плодове, че явно ти липсват витамини и минерали за достатъчно умствена дейност..
    Апхаха пак ли ти бе моме, където нямаше хигиена до колкото си спомням?!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от xILoveMyselfx
    Апхаха пак ли ти бе моме, където нямаше хигиена до колкото си спомням?!
    Мда, но явно и възпитанието й куца ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    гр.Плевен
    като ме обиждат ще обиждам! хигиената ми няма общо

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от xILoveMyselfx
    Как ли?С четка и паста за зъби всяка сутрин и вечер!
    Точно....
    awerw

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Избелването на зъби с лимон и сода изтънява емайла и води до чувствителност на зъбите,кариеси и други работи който няма да ти харесат,има клипове на хора след редовно избелване на лимон със сода,порови се и виж за какво става дума.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не е ли по-добре зъбките да са здрави?
    Както казаха мн хора,този метод за избелване на зъби е мн вреден за тяхното здраве. Най-добре не пушете и си мийте зъбките често и няма да имате проблеми. :P

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Поврежда емайла много това.

Аз искам по-бели зъбки но пък не искам да ги увреждам защото са ми много здрави...не съм имала кариес през целия си живот и не искам да ги прецекам някой друг метод няма ли? (знам че темата е изоставена но не искам да отварям нова)

Повреждало емайла, използвай паста за зъби.
    Да им пикам на пастите за зъби.
    Имам чуството, че слагат сяра в тая паста за зъби.
    2 месеца да не си ги мия и да си ги отъркам със 100 лимона, не може да ми се отрази така както 2 дена подред да си ги мия с няква умряла паста за зъби...
    Почва да ми писва имам мерак да си ги мия, ама не мога да ги търпя тия пасти със скапаните им странични ефекти.
    Трябва да измисля нещо екологично.
    Както едно време са го правили, нещо билка няква трябва да има, гледал съм едно зелено ля*няно се получава.
    Поне е натурално и съм си го правил аз и съм сигурен кво има.

Бели зъби с лимон
    Днеска на пазара съществуват редица методи за избелване на зъбите ефективността на повечето е висока, но нито един от методите нито на зъболекарския стол нито в домашни условия не могат да избелят зъбите до естествения им цвят какъвто е на малките деца, естествено и красиво бяло.

Естествено е цветът на зъбите да се променя все пак ние ежедневно използваме зъбите за механична обработка на храната, пиеме вода и други напитки, но и ние тормозим нашите зъби като пушим цигари вземаме неподходящи лекарства и така с времето белите зъби се превръщат в жълти.

Методите за избелване на зъбите са няколко.
    Избелване със zoom лампа на цена от 1000-1200лв.
    Избелване на зъбите при зъболекар цена около 250-350лв.
    Избелване на зъбите в домашни условия със система за избелване на цена около 35-55лв.
    Избелване с домашни хитрини на цена до 10лв.

Разбира се с покачването на цената се покачва и качеството на избелване на зъби. С домашните хитринки за бели зъби ще успеете да изчистите малки петна, но да достигнете белия цвят ви препоръчваме да си закупите домашна система за избелване на зъбите.

Избелване на зъби с лимон

Лимонът е плод, който се използва за избелване не само на зъбите но и кожата на лицето. За целта, която си поставяте, а именно избелване на зъбите трябва да търкате венците с лимонов сок поне два пъти на ден в продължение на десет дни. Като процедурата е твърде лесна
    отрязвате кръгче лимон и него на половина и с меката вътрешна част на плода (не кората), я търкате по венците. Често може да ви изтръпне цялата устната кухина причината за това е киселия вкус.

Все пак внимавайте с лимона, той съдържа киселина която може да ивреди емайла на зъбите и да доведе до появата на нови кариеси, което е опасно. Поради тази причина ако решите да си избелвате зъбите ви препоръчваме да го направите при зъболекар, а ако финансите не ви достигат може да закупите система за домашно избелване на зъби!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си