.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на betty-dimitrova

Как се справяте с ревността?

Интересно ми е как се справяте... ядосвате се, но си мълчите, разговаряте с половинката си спокойно, когато сте сами си изкарвате нервите примерно с удряне, разговаряте с човека до вас, но викате и се карате или пък примерно не ревнувате...?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Нямам причина да ревнувам, следователно няма с какво да се справям.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Редовно , се ядосвам но си мълча , само и само за да ми има доверие , за да не я нервя с моите простотии , тай като аз сам си зная , че от ревността няма смисъл , но въпреки това адски много ревнувам , патил съм си и знам ,че ревността обива една връзка , за това по-добре да не го показвам ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако за нещо се притеснявам, говоря съвсем спокойно с него и казвам какво не ми харесва. Обикновено реакцията му на пълно изумление, че ми е минало през главата и смехът му убиват всякакви тревоги. XD То и аз нямам никакви причини за ревност де.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Първоначално се ядосвам доста, после се отчайвам на себе си, че ревнувам, накрая казвам всичко на най - добрата си приятелка, вместо на него и така ми минава. Но зависи и кой ревнувам. Отношението ми към всичките ми изгори е (било) различно. Имам си едно мишленце, което го ревнувам от всичко и всички и винаги му надигам невероятните скандали заради това, че е прекарвал някакво време с колежки.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Крещим си :Д

Нямам причини за ревност !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не ревнувам особено.. в смисъл, имала съм причини да го правя, но винаги съм имала доверие. Освен веднъж, когато специално ме провокираха иии си повишихме малко тон, но като цяло се размина без инциденти.

anonymous708973
    Guest
    Странно, но не го ревнувам. В редките случаи, когато ме е жегвало, съм нямала абсолютно никаква причина за това.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Ооо, казвам си му всичко направо- нямам как, иначе сигурно ще се побъркам.

Супер фен Аватара на djipsito
    Много зависи от ситуацията и колко съм се подразнила. Ако е само малко си трая. Ако е малко повече подхвърлям на бъзик. Ако е нещо мн сериозно вече говоря нормално за нещата, които не ме кефят и така.. Трябва той да сгафи, не някоя си там.

Преди съм правила грешката да истерясвам и да вдигам скандали, ама осъзнах колко съм се излагала и как отблъсква тва нещо.. Абе контролирам се.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xoxi
    Имам му доверие. Не го ревнувам.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Разговори му е майката. Ако започна много да се унасям в ревността си се старая да оставя нещата както са и следвам израза "Ако е решил да изневери .. ходи го спри!" .. никой не може на сила да се задържи, така че са излишни скандалите и всичко останало!

Супер фен Аватара на musS
    аз ревнувам от всяко нещо.. ама си ми дават поводи, например като ми кажат по скайп " айде, аз ставам, че имам среща с една приятелка" ..вечерта следва скандал.. колкото и пъти съм се опитвала да си замълча не е ставало, и рано или късно му го казвам.. но пък ние не се караме като нормалните хора

ревността разваля отношенията, затова моят съвет е да я прикриваш

Аз пък съм на периоди кога как ревнувам... Пък и зависи какво е станало.. Обикновено ако е станало нещо някоя да му се сваля в повечето случаи се бъзикам, но и доста често стават леки спорове.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Много зависи от ситуацията и колко съм се подразнила. Ако е само малко си трая. Ако е малко повече подхвърлям на бъзик. Ако е нещо мн сериозно вече говоря нормално за нещата, които не ме кефят и така.. Трябва той да сгафи, не някоя си там.

Преди съм правила грешката да истерясвам и да вдигам скандали, ама осъзнах колко съм се излагала и как отблъсква тва нещо.. Абе контролирам се.
    10 букви...

А някой може ли да ми обясни какво значи това 10 букви. Съжалявам, че се отклонявам от темата ама... :д

anonymous708973
    Guest
    Не можеш да пуснеш пост, по-кратък от 10 бувки, тоест, не можеш да пуснеш и само цитат или "Да".

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Имам и доверие, вярвам в искреността на чувствата й. Това ми е достатъчно : )

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си