.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Проблем с Firefox

Когато си пусна някоя песен от youtube, firefox забива. Бях с версия 8.00 , помислих си че е от това, и си сложих най-новата - 9.00, но проблемът си остана, това не ми се беше случвало никога. Според вас какъв може да е проблема?

Голям фен Аватара на Ivan4o0o0
    Преинсталирай Firefox ако не стане сменяй браузъра.
    >>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

И при мен е така. Като гледам клипове във Вбокс и Ютуб забива, или когато отворя много бързо някой подпрозорец пак забива. Направо отгоре в ляво иконата на мозилата става "Not Responding". Преди пусках SpeedUpMyPc, и TuneUp беше се оправила за 1 месец някъде. От 2 седмици пак започна да забива! Направо мамицата и. А й не мога да си инсталирам гуугъл хром, защото ми дава че вече е бил инсталиран. Пък за ИЕ и Опера не ме кефат.

Е потърси хрома в търсачката на компа си, а IE наистина е зле, ама Opera използвам и съм много доволен
    >>> Minecraft <<<
    През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мозилата отдавна съм я отписал като браузър, прекалено много бъгове има и постоянно за какво ли не дава Not Responding.

В момента съм с Opera 11 и съм доста доволен, напълно отговаря на нуждите ми, лека и бърза е. А и има турбо режим.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    GOOGLE CHROME THE BEST

Нито в търсачката, нито никъде не ми излизат файлове на Гуугъл хром. А като искам да го инсталирам, ми дава грешка номер 6 ли там къв беше, че вече е инсталирана.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Мозилата отдавна съм я отписал като браузър, прекалено много бъгове има и постоянно за какво ли не дава Not Responding.

В момента съм с Opera 11 и съм доста доволен, напълно отговаря на нуждите ми, лека и бърза е. А и има турбо режим.
    На твое мнение съм
    >>> Minecraft <<<

Цитирай Първоначално написано от Marseille Виж мнението
    Нито в търсачката, нито никъде не ми излизат файлове на Гуугъл хром. А като искам да го инсталирам, ми дава грешка номер 6 ли там къв беше, че вече е инсталирана.
    Изтегли Opera и ако няма такива случки като при Mozilla я виж за седмица
    >>> Minecraft <<<

A имате ли идея, как на Опера да си преместя подпрозорците така от долната страна ?
    http://www.prikachi.com/images/758/4227758g.jpg

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Абсолютно същото е. Само си зъкаш плюсчето и ти се явява нов таб.
    И аз като Бета Тестер на Опера съм за нея.

Абе знам как да си пусна нов таб от плюса. Ама искам подпрозорците и и тоя плюс да са от долната страна. Щото като отида почти най-отгоре, ми се показва Рокет дока ...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Отиваш на външен вид -> панели -> цъкаш върху панела, който искаш да преместиш и избираш положението му от менюто.

Мъчих се 10 минути и не става. Може най-от доло да преместя подпрозорците, от ляво, дясно но не и под отметките. Както на мозила.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    http://my.opera.com/community/forums/forum.dml?id=3590

Предложи тука тази функция и имаш шанс да я видиш към следващата версия.
    По тоя начин вкарахме говоренето на кирилица чрез Opera Speech.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си