.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

омръзна ми да страдам...

Такам..никога не ми е вървяло с момчета.Не съм тип момиче което се влюбва всеки ден,пък и имайки впредвит годините ми няма как да имам кой знае колко влюбвания.И все пак точно преди 1год. се влюбих в един приятел на мой съученик.Той е една година по-голям и сме в едно даскало.Всъщност той започна,аз не го бях забелязала,но той започна да ме зяпа и закача..и аз глупачката се влюбих.3 месеца се зарибявах ме,но така и не ме покани на среща,лятната ваканция се виждах ме просто защото живеем в един квартал.Почнах ме даскало и той пак почна се навърта около мен,но за кратко..вече от 2 месеца не ме е доближавал.През цялото време правех опити да му покажа че ми харесва,че имам нещо към него....Страшно съм влюбена и не знам какво да направя,страх ме е да говоря с него на тази тема от страх,че ще ме отреже,но и не искам да продължавам така.Искам да знам имали нещо към мен или не..но просто ме е СТРАХ,може би защото първия път когато опитах да кажа на момче какво изпитвам ме отрязаха жестоко...какво да правя?!
    Последно редактирано от GrEeNgIrL21 : 01-03-2012 на 18:15 Причина: допусната правописна грешка

кажи ни на колко години си като за начало а ако си малка просто ти направи първата стъпка,защото и аз като по-малък умирах от срам да говоря с момичета,които харесвам и тн :Д

Ам.. можеш да му кажеш за чувствата си, но пък от друга страна мисля, че той само си играе с теб.

Цитирай Първоначално написано от nikola1234 Виж мнението
    кажи ни на колко години си като за начало
    на 16 съм )

Banned Мега фен
    аз пък ще ти кажа да събереш кураж.. няма значение дали ще те отреже (всъщност има,но това не трябва да те стряска) помисли си.. опитваш и се слага край по хубавия или по гадния начин (тръгвате или те отрязва),или не правиш нищо и стоиш в очакване още дълго и накрая разбираш,че не е имало смисъл,а вече си изпуснала много .. сама реши

Цитирай Първоначално написано от GrEeNgIrL21 Виж мнението
    на 16 съм )
    определоно събери кураж и направи първата стъпка някои момчета са срамежливи пък и нищо не ти струва. и все пак не прекалявай като му разкриещ веднага чувствата си просто се опитай да си прекарате добре заедно и малко по малко му прави намеци.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Спред мен ,трябва да опиташ.Ако не го направиш сега ,ще съжаляваш!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    То е лесно да се каже, ама тя като не е уврене? Трябва да си налееш малко самочувствие. Защото после ще съжеляваш, че е можело да стане нещо, а ти си била смотана и не си направила нищо. По-добре да го направиш, за да не се чудиш и обвиняваш после. Пък и реално какво губиш? Предполагам, когато са те отрязали си била по-малка и е било някой, който не си е заслужавал пък тогава си имала смелостта да го направиш. Няма смисъл да се боиш от нещо подобно. Хората са различни. Пък ако те отреже, ще страдаш, ще ти е тъпо, но ще мине. А какво ще постигнеш ако се измъчваш по тоя начин?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на TheBeliever
    "той започна", "той ме закача", "той не ме покани" той, той, той... А ти какво направи за тази една година? След месеци зарибявки и никакъв отговор момчето се е отказало. След ваканцията е решил да опита пак, но отново без резултат. Ако си седиш на гъза и чакаш момчето да върши всичко ще си останеш с чакането.

Сега е твой ред да рискуваш и да се опиташ да задействаш нещата помежду ви.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от GrEeNgIrL21 Виж мнението
    Такам..никога не ми е вървяло с момчета.Не съм тип момиче което се влюбва всеки ден,пък и имайки впредвит годините ми няма как да имам кой знае колко влюбвания.И все пак точно преди 1год. се влюбих в един приятел на мой съученик.Той е една година по-голям и сме в едно даскало.Всъщност той започна,аз не го бях забелязала,но той започна да ме зяпа и закача..и аз глупачката се влюбих.3 месеца се зарибявах ме,но така и не ме покани на среща,лятната ваканция се виждах ме просто защото живеем в един квартал.Почнах ме даскало и той пак почна се навърта около мен,но за кратко..вече от 2 месеца не ме е доближавал.През цялото време правех опити да му покажа че ми харесва,че имам нещо към него....Страшно съм влюбена и не знам какво да направя,страх ме е да говоря с него на тази тема от страх,че ще ме отреже,но и не искам да продължавам така.Искам да знам имали нещо към мен или не..но просто ме е СТРАХ,може би защото първия път когато опитах да кажа на момче какво изпитвам ме отрязаха жестоко...какво да правя?!
    ОТСЛАБНИ ВЕ ЖИВОТНО

чуй това и ще ти стане по-добре - http://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

СЕГА ИЛИ НИКОГА! Давай иначе и идея си нямаш колко ще съжеляваш.. Спокойно била съм на твоето място и съм убедена че не са се подиграли с теб както с мен. Ти си на 16 живота е пред теб ако не се получи с него има още многоооо момчета. СТИСКАМ ПАЛЦИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си