.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Exclamation Много сериозен проблем с пениса!

Във неделя цял ден ме сърби пениса и постоянно го чесах.И след обяд отидох то тоалетната по малка нужда и видях,че главичката ми е цялата червена,набръчкана и с червени пъпчици без релеф.Измих го 2 пъти обилно със сапун,след това го държах около 10мин накиснат във смрадлика.Днес като се прибрах и го оголих забелязах,че е по-зле и целия е покрит сас бяла слуз.Веднага го измих и после забелязах,че след като отмих слузта около дупчицата на главичката имам нещо бяло(като обелена кожа).Моля ако някой знае нещо по въпроса да пише!
    "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."

— Tupac Shakur

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първо - сапун за гениталиите не!, второ - чесането изобщо не ти е помогнало, и трето - нуждаеш се от преглед при доктор, ние не можем да гадаем какво ти има и какво лечение е нужно!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Първо - сапун за гениталиите не!, второ - чесането изобщо не ти е помогнало, и трето - нуждаеш се от преглед при доктор, ние не можем да гадаем какво ти има и какво лечение е нужно!
    +1
    Тичай час по скоро при уролога, преди да се е инфектирал до такава степен, че да се наложи да ти отрежат, а живот без пенис, едва ли е живот за едно момче

Аз така или иначе утре сутринта съм на лекар просто исках да разбера какво ми е,за да се поуспокоя малко,но явно ще разбера утре .
    "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."

— Tupac Shakur

Здравейте!Днес ходих до кожния и се оказа "баланит".Изписа ми някакво кремче и хапчета и каза,че след около 6 дена би трябвало да съм се управил .

— Tupac Shakur

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си