- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате да купувате най-много ?
Такаа, аз например много обичам да купувам сутиени. Не знам защо.Също така и гримове, макар и да не се гримирам много много.
Обувки,парфюми. И козметика-бяла и декоративна,но главно обувки и парфюми.
Everything changes, but beauty remains ...
1. парфюми (голяма слабост са ми)
2 бельо (също като парфюмите)
3. обувки (високи) и чанти
4. козметика
5. рокли
като цяло ми е досадно да си избирам и пробвам дрехи,но за роклите просто си умирам
Обувки на първо място! Дрехите и козметикатa (лице, тяло, коса) си поделят второто и на трето място декоративната козметика.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
козметика и бельо(всякакво)
Нямам нещо, което да обичам да купувам най-много. Като цяло пазаруването ми е най-отвратителната дейност на света и го правя с голямо нежелание и по принуда, но да кажем, че се радвам като малко дете, когато си купувам декоративна козметика и бельо. Но е мъчна история като цяло, да. Трудно се навивам да си изгубя 4-5 часа от времето, шляейки се по магазините, отделно съм крайно критична и претенциозна и рядко нещо ми хваща окото.
козметика и дрехи
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Чанти, обувки, дрешки, козметика. Но най много чанти и обувки.
Много обичам да се шматкам по магазините, но много МНОГО рядко си купувам дрехи, бижута, козметика и др.(имам си достатъчно дрехи, а и не обичам да си харча парите за такива неща ). Обичам да ходя в супермаркетите и да си накупувам всякакви неща свързани с готвене.. маниачка съм на тема "готвене" и за това все си взимам всякакви формички, тави, шприцове, списания свързани с кулинарията ии още много други нещаНо и в тази област не се пръскам много, много. Просто от изминалото лято адски много ценя парите и знам с какъв труд се вадят и може би това ми повлия доста.. преди харчех като невидяла, но сега не се хвърлям на всеки боклук (и с това съм доста горда).
![]()
Дрехи, козметика.Обичам и обувки, но нямам възможност просто.
Най-много обичам да си купувам дрехи и козметика.
Humans need fantasy to be human.
Бижута.
десетб.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Козметика и дрехи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бельо, лосиони за тяло (някаква мания ми е да ги събирам), парфюми...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Козметика, макар че няма къде толкова да се цапотя.Просто минайвайки покрай щанда ми светват очичките....След тях следващият ми любим щанд е с канцеларските материали, колкото и странно да звучи.![]()
бельо - никога не ми се свидят пари![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=