- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате да купувате най-много ?
Такаа, аз например много обичам да купувам сутиени. Не знам защо.Също така и гримове, макар и да не се гримирам много много.
Обувки,парфюми. И козметика-бяла и декоративна,но главно обувки и парфюми.
Everything changes, but beauty remains ...
Обувки на първо място! Дрехите и козметикатa (лице, тяло, коса) си поделят второто и на трето място декоративната козметика.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
козметика и бельо(всякакво)
Нямам нещо, което да обичам да купувам най-много. Като цяло пазаруването ми е най-отвратителната дейност на света и го правя с голямо нежелание и по принуда, но да кажем, че се радвам като малко дете, когато си купувам декоративна козметика и бельо. Но е мъчна история като цяло, да. Трудно се навивам да си изгубя 4-5 часа от времето, шляейки се по магазините, отделно съм крайно критична и претенциозна и рядко нещо ми хваща окото.
козметика и дрехи
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Бижута.
десетб.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Козметика и дрехи ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бельо, лосиони за тяло (някаква мания ми е да ги събирам), парфюми...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Козметика, макар че няма къде толкова да се цапотя.Просто минайвайки покрай щанда ми светват очичките....След тях следващият ми любим щанд е с канцеларските материали, колкото и странно да звучи.![]()
бельо - никога не ми се свидят пари![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Обожавам да купувам разбира се дрехи и козметика(най-вече лосиони за тяло, парфюми и продукти за коса). Любимо място да ми и книжарниците, не знам защо, но мога с часове да вися там и да си харесвам неща, било то книги или някакви тетрадки, химикалки, гумички :Д И последното са музикални магазини или такива тип "Метъл Хевън", "На тъмно". Не се нося така, но съм пълна със всякакви висулки, ключодържатели, календари и всякакви други артикули различни от дрехи :Д Храна не обичам да купувам, не знам защо :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Обожавам да пазарувам [без частта за храна]
На първо място козметика и дрехи. Ако имах възможност щях да изкупя целия магазин направо , ама ... Книжарниците и мен ме влекат също. Обожавам да разглеждам книги и естествено , ако нещо ми хареса - да си го купя.
Сувенири и разни работи за подаръци също обожавам да купувам.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как какво ?! Дрехи и козметика, естествено![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
бижута-гривни,гердани,пръстени и останалите дрънкулки...диадеми,фибички и ластици,ако щеш ;д
блузи също <3
а най-много като си взема някоя нова книга и си я разлистя,мдааааааааааааа ;д
дрехии , козметика , обувки , обеци <333 обичам и книжарниците![]()
Козметика - спирали и лосиони за тяло
Душ гелове - луда съм по тях. За мен сутрешния душ е ритуал за събуждане така че трябва душ гелът ми да е с мнооого приятен аромат. Имам запаси за поне 2-3 месеца напред и продължавам да купувам като видя някой който да ми харесва)
Дрешки също, особено от намаления![]()
гримове,обувки,особено сандали с токче :Д преди много обичах да си купувам прашки![]()
Шофирай разумно - стигни жив!