- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате да купувате най-много ?
сутиени,лакове ( и други неща за ноктите) ,гланцове и неща за косата.. и дрехи.. не знам кое момиче не обича да си купува дрехи ;д
И аз не съм като цяло голям фен на пазаруването, супер ми е досадно, но май най-много си купувам разни балсамчета за устни и/или червила. Просто откъдето и да мина все някое червило ще ми хване окото и ще си го купя.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
явно книги. постоянно мъкна библиотеки към вкъщи.
също шапки. обожавам шапки и ми е някак уютно да си нахлупя нова такава, нещо като щит от света, като зимни чорапи.
моливи. пиша с моливи. драскам с моливи. рисувам с моливи. и го правя, последователно и задълбочено, всеки ден.
накрая са шаловете. нещо, като с шапките, обикновено съвсем ясно илюстрират настроението ми, освен когато не хамлетствам.
o,да,как можах да забравя шаловете?!О Б О Ж А В А М! ;д
определено купувам големи количества шалове..
обичам да купувам и книги и пръстени, също и чанти.
в последно време и лакове за нокти.
- I am me. I am not willing to change for you, or anyone else.
Take me as I am, or watch me as I go.
дрехи - всякакви , обувки .. козметика не много, защото не се гримирам .. някое кремче или душ гел може би. Обичам да си купувам спортни дрехи не знам защо - анцузи, спортни сутиени ;Д
Аз най-често си купувам храна.Абе като се замисля аз почти само това си купувам.Спестявам пари за шофьорски курсове. :d
Всичкоо,дрехи,бижута,козме ика,обувки <3
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Гримове и дрехи.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Две неща ОБОЖАВАМ да си купувам - лосиони за тяло и парфюми !
To infinity and beyond.
Шалове, обици и лакове. Топ 3. Просто защото те най-често ми хващат окото, и при тях го няма проблема "а има ли моя размер", "а добре ли ми стои" и т.н.
Най-много обичам да си купувам дрехи, парфюми, книги и шалове.
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Чанти, обувки, дрешки, козметика. Но най много чанти и обувки.
1. парфюми (голяма слабост са ми)
2 бельо (също като парфюмите)
3. обувки (високи) и чанти
4. козметика
5. рокли
като цяло ми е досадно да си избирам и пробвам дрехи,но за роклите просто си умирам
Много обичам да се шматкам по магазините, но много МНОГО рядко си купувам дрехи, бижута, козметика и др.(имам си достатъчно дрехи, а и не обичам да си харча парите за такива неща ). Обичам да ходя в супермаркетите и да си накупувам всякакви неща свързани с готвене.. маниачка съм на тема "готвене" и за това все си взимам всякакви формички, тави, шприцове, списания свързани с кулинарията ии още много други нещаНо и в тази област не се пръскам много, много. Просто от изминалото лято адски много ценя парите и знам с какъв труд се вадят и може би това ми повлия доста.. преди харчех като невидяла, но сега не се хвърлям на всеки боклук (и с това съм доста горда).
![]()