- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате да купувате най-много ?
И аз обичам всичко, но обувки, книги, протмонета и бижута обожавам.
Бижута! <33 Всякакви - обици, гривни, пръстени и сякви др дранкулки за коса (фиби, ластици, диадеми ( <33 ) и сякви такива! Обожавам просто! Иначе козметика също- за косата неща, лаковее ( <33) и разни др. за кожата и тялото. Парфюми също обичам да купувам, но рядко го правя. Иначе обичам и книги да купувам! Въобще обичам да пазарувам! ;дд Но за дрехи и обувки забиси много от настроението ми! (:
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Няма значение какво.. просто обожавам чувството, когато платя нещо.. и знам,че вече си е мое!![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
ами най-вече дрехи - блузи и особено обувкиииииииии <3 козметика също а и различни видове маши ;****
Амии най-много обожавам да си купувам обувки, блузи и парфюмииии... мм също и къси панталонки и всякакви дрънкулки за коса ии др неща (и химикалки ;д)
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Най-обичам якета да си купувам. Палта,кожени,без ръкави какви ли не обожавам.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Обичам да си купувам книги, особено като си изровя от кашоните на някоя сергийка нещо наистина стойностно, а е за смешни пари ( 3-5 лв.). Също така си колекционирам четки за коса, но пък не обичам да се реша.
парфююми и бижута![]()
... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...
Росен
Дрехи!! ....
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Дрехи, козметика.Обичам и обувки, но нямам възможност просто.
Най-много обичам да си купувам дрехи и козметика.
Humans need fantasy to be human.
Щом съм си изкарала парите, няма значение дали купувам книги, бельо или козметика. Удовлетворението е до небето, а усмивката- до ушите.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И тетрадки о.О Много обичам да си купувам канцеларски материали, не знам защо.. И книги също <3
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Лакове за нокти, обувки и чанти. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
лакове за нокти, дрехи и козметика
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Обувки , дрехи , декоративна козметика, парфюми , чанти , бижута ..
Най-много обичам да купувам бижута,чанти,портмонета,др хи,телефони,парфюми...Много са.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥