- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви ..... ?
Здравейте! Нова съм, но разглеждам форума и от преди. Та се регистрирах да ви попитам харесва ли ви лижатвъпроса е към момичетата.
На мене много ми харесва и с гаджето всеки ден по няколко пути го правим и се чудя как са другите двойки.ако останете на сухо схте търсите ли някой който да ви доставя това удоволствие ?
Хаха, интересен ник си си избрала :P
На мен много ми харесва да ме лижат, по-цял ден с приятеля ми това правим .. страхотен екшън си е, който не е опитвал е време да опита! :P И да, ще търся услугите на други момчета за тая работа, пък току виж и на момичета .. :P
Тогава си пускайте това докато ви лижат http://vbox7.com/play:971ce11d :> още по-яко ще ви бъде хихи
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Мисля, че съм едно от малкото момичета, на които не им харесва много. Приятно ми е, възбужда ме, но...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И на мене също не му харесва, даже не ме възбужда толкова. Може и приятелят ми да не го прави както трябва, макар че съв го насочвала, ама пак не става.
Лизачо Вагинаторе е наш отдавнашен познайник.
Наскоро тук имаше един потребител, който беше доста запален по тая дейност. Може да обмените опит и идеи.![]()
Welcome to the Jungle...
Да харесва ми, стига момчето да знае как да я направи, така че да ми достави удоволствиеЗа мое щастие приятелят ми знае, за разлика от някой други индивиди с който съм била.
Защо ми се струва, че LickMe и Licker са 1 и същ човек....
тц
nice try
Обожавам.Но не бих му изневерила, ако не искаше. Слава богу, той също много обича.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
за жалост,повечето не знаят как да го направят,или просто го правят за да отбият номера
Да, обичам, много ме кефи, стига наистина момчето да е компетентно. Но и аз не оставам длъжна, винаги връщам "услугата" защото все пак секса е някаква взаимност.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5