.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Новите комерсиални хитове

Какво ще кажете за най-новите безкрайноповтарящи се по модерните радиостанции хитове, песни в които има 3 тона, дето се повтарят 100 пъти и някакви негри или румънци се надуват с измислени междуметия... И тези песни се пускат на ден по 89727318 пъти от почти всички радио станции...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз ги слушам .. просто винаги имам нужда от фон, пък и са някакви такива глупави мелодийки които ти се забиват в главата, пееш си ги няколко дена, след което ти омръзват до такава степен, че никога повече не ги слушаш. ;д
    Иначе на компютъра и в телефона си имам друга музика, аз лично харесвам най-много музиката от 60те и 70те, но те са съвсем друг ритъм и мелодия и понякога трябва просто да сменя малко ..

Иначе румънските песни са толкова еднакви, много почват да ме дразнят ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Писнали са ми на кура вече тия боклуци, а румънските са си една и съща песен, неква лигава музика и некви тъпаци дрънкат глупости

Май не сте разбрали че половината ви любими чалга изпълнители са масони? Е... вече знаете И успеха им се дължи на това!

Те и половината негри са масони, благодарение на ..............

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Dahlback Виж мнението
    Те и половината негри са масони, благодарение на ..............
    Остави го трольо, той самият се прави на масон...
    По темата - слушам музика, не съм в течение с боклуците, дето са на мода.

Най-голямите масони в музикалната индустрия са - Beyounce, Jay-Z, Rihanna,Chris Brown, Lil Wayne и много други..

Чалгата е най-добрата промивка на масона Митко Пайнера чрез нея той управлява деградиралото чалга общество.

Простотията властва в нашата държава.Чалгата ни е превзела.Медиите са корумпирани и облужват интереси.Образованието е просто смешно всички знаем какво става и училищата.Докторите те правят на луд за едни хапчета.Родителите са унижавани със 300лева заплати.Бабите и дядовците работили за тази държава 40 години получават жълти стотинки. Политиците ни гледат нагло от екрана и ни лъжат в очите.Работим и плащаме данъци за да храним циганите. На никой не му пука за народа това не е държава а пародия,подигравка с някога великата ни родина.Ето каква е нашата прекрасна наистина страна дала толкова много на света.Решение няма...поне засега.Някой ден ще живеем добре кога зависи само от нас, и то когато се замисли всеки един от нас в такава България ли иска да живее.

Абе пишлеме, я ходи се застреляй! Кой те знае дали имаш и 16 години, масон бил. Ако наистина беше масон нямаше да издаваш такива неща по лапешките форуми, идиот. Още повече щеше да умееш поне да пишеш правилно. Тъпак.

Мерси че ме подкрепяш

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ^тук подкрепата бълва отвсякъде

по темата: комерсиалните 'хитове' са такива, защото се помнят лесно, имат някакво бегло подобие на ритъм и всички ги слушат... 3 от причините, поради които това се слуша масово в днешно време ... всички ги слушаме, признайте си (не говоря за чалгата, тя е , а говоря за музиката по TheVoice, City and so on) ... а специално тези две телевизии The Voice и City се опитват да се ръководят от Mtv, което си е доста показателно
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Да ти имам тъпото мислене

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    хехе.. нямаш го .. какво спориш със сънен човек ;д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    хехе.. нямаш го .. какво спориш със сънен човек ;д
    Мани го тоз убитак.

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    ^тук подкрепата бълва отвсякъде

по темата: комерсиалните 'хитове' са такива, защото се помнят лесно, имат някакво бегло подобие на ритъм и всички ги слушат... 3 от причините, поради които това се слуша масово в днешно време ... всички ги слушаме, признайте си (не говоря за чалгата, тя е , а говоря за музиката по TheVoice, City and so on) ... а специално тези две телевизии The Voice и City се опитват да се ръководят от Mtv, което си е доста показателно
    Е как тогава през 80-те дори комерсиалната музика е звучала хубаво?

Вие май не разбирате от музика.. слушайте си там гюбеците и стига сте писали глупости.

Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow Виж мнението
    Вие май не разбирате от музика.. слушайте си там гюбеците и стига сте писали глупости.
    Баце, ходи си слушай негърските напъни от вида: "йе, йе, ъ, ъ" и не се опитвай много много да блестиш с остър ум, щот черното не блести особено... аре

Цитирай Първоначално написано от Dahlback Виж мнението
    Баце, ходи си слушай негърските напъни от вида: "йе, йе, ъ, ъ" и не се опитвай много много да блестиш с остър ум, щот черното не блести особено... аре
    те негрите вместо мозък имат торба кюмур в главата. Рудници

Да, и аз не разбирам как така се наложи тази мода, в стил "нискобюджетен румънски хит". Не, че са лоши, но наистина десетки песни почти не се различават... Тъпо.

Цитирай Първоначално написано от svetliobg1 Виж мнението
    Да, и аз не разбирам как така се наложи тази мода, в стил "нискобюджетен румънски хит". Не, че са лоши, но наистина десетки песни почти не се различават... Тъпо.
    (y) така е, както турските сериали - хората затъпяват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си