- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex with my ex <3
Какво мислите за секс с бившия? Без любов само секс ?)
My beautiful demon is calling for you...
Мисля, че това е често срещана тактика, която продължава докато един от двама (или и двамата) си намери нещо по-постоянно.
Welcome to the Jungle...
Когато съм правила секс с бившия,след като сме били разделени,не е било просто сексКато цяло избягвам такива неща.
Шофирай разумно - стигни жив!
ShadyStyle, няма да е лошо да започнеш да пишеш по смислени коментари, а не само да се заяждаш и да пишеш глупости.
По темата:
Правила съм, не е добра идея.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Засега идеята не ме кефи особено.За в бъдеще, не знам... Просто бившите ми някак си.. нещата винаги се прецакват до такава степен, че накрая не можем да се гледаме.
![]()
Не е лоша идея като цяло, защото все пак знаете какво харесвате и сексът е добър.
Абсолютно против съм, когато се изневерява на сегашния с бившия.
Не съм правила, нямала съм и желание.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Става, веднъж е ставало но е нищо особено.
Да имала съм неангажираща връзка с бившият ми след края, но не продължи дълго. Може би около месец през който сме го правили не повече от 4 -5 пъти ... Като цяло не е добра оферта, но ако секса е бил хубав става. Пък и за задоволяване на нуждата.
След като скъсах с един бивш правихме секс много дълго време.. И беше най-безчувствения който някога съм правила и в последствие спряхме.
правила съм го с бившия ми и продължавам да го правя
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
И аз правих с една бивша преди време. :Д
Правих го за период около 3-4 месеца, мислех си че нямам чувства към него, въпреки че знаех че той има... накрая осъзнах,че още по-силно го обичам.. накрая отношенията ни прераснаха в стабилна връзка. Но предполагам това е рядко срещан вариант на развръзка.
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ами това е най-често срещаната тактика при момичетата - засърби ли ги, звъни на бившия, за да не спи с някой за една вечер или повече, че да не им тръгне славатаПък с бившия хората ще си кажат "Еее, айде сега какво толкова, те преди ходеха."
Walk with me now, fly with me later...
Аз лично съм против, но това е защото моите връзки приключват със скандали и разправии. Ако сте се разделили и сте си останали в приятелски отношения не виждам нищо лошо. Може пък накрая да се съберете отново. Нали знаете старата любов ръжда не хваща. Но при мен засега не се получава, хахахах.
Разделихме се тихо, спокойно без скандали и циркове. Сексът си беше повече от страхотен, и затова решихме да продължим. Но да прави сте, или отношенията ни ще се подобрят, или ще стане по зле. Благодаря на всички за изказаните мнения .
My beautiful demon is calling for you...