- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли съм постъпила,че се отдръпнах?
Моята история е следната. Започнах да излизам с едно момче от моя блок,първоначално бяхме приятели.С времето почнахме да се сближаваме.Той ми каза,че ме харесва много,но аз му казах,че на тоя етап мога да поддържам само приятелски отношения с него. Продължихме да се виждаме.Бяхме много близки,чувахме се ,пращахме си смси,когато се виждахме бяхме постоянно прегърнати (на мене ми беше много приятно). В един момент не се усетих как започвам да изпитвам нещо към него. В мене почна да напира едно такова чувство,аве бях хлътнала по него. Казах му,целунах го,той ми отвърна. Разбрахме се да тръгнем да опитаме да сме заедно като нещо повече от приятели. Преди да тръгнем той ми каза че не знае какво иска (дали да е сам,или с мене ),че не иска да ме разочарова и аз приех това условие.
Същевременно с това ,че излизах с него,той има бивша приятелка,с която се е разделил преди половин година и която още го обича. Те били ходили 3 години. Те се виждат и са приятели,но той казваше ,че повече никога няма да се върне при нея. Той ми каза,че ще говори с нея , че вече е с мен. На нова година бяха говорили и тя беше уведомена. Всичко беше наред,аз бях с него,тя си му беше "приятелка" просто.
След два той ми каза ,че има проблеми и че е разстроен за нещо. И на следващия ден той каза "съжалявам.аз още я обичам и скоро ще се съберем". Аз му отвърнах "Дам,разбирам те ,ти ме предупреди. Не искам да заставам между двама души ,които се обичат.Бъдете щастливи!"
Според вас правилно ли съм постъпила? Имам ли някъв шанс да се боря за него?
На твое място не бих се борила за него - просто , защото не мисля , че си заслужава точно за него. Той не знае какво иска. Един ден с тебе , в друг - "ама ние се обичаме с бившата ми и ще се съберем".
Добре си направила , че си се отдръпнала от него.
Остави го.
И си продължи живота без него. Или просто си останете приятели.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Правилно си постъпила и много разумно и без драми, за което БРАВО.
Продължи напред без излишни филми.
Първоначално написано от antifashionshit
Браво, била съм в абсолютно същата ситуация и реагирах по същия начин. Евала, главата гореПравилно си постъпила, да.
И аз мисля, че няма по-правилно решение в случая.
Ако пак се разделят и пак реши, че те иска, откажи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мисля, че си постъпила правилно и много зряло.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Радвам се, че ме подкрепяте. И аз мисля,че съм постъпила като голям и зрял човек. Обаче оттука идват проблемите ми. Аз много го харесвам,имам някакви чувства към него. Непрекъснато мисля за него. Плача... Той беше един от малкото хора, които ме познават наистина,пред които се държа истински,без маски и преструвки. Помагаше ми много дори само като приятел аз го загубих. Имаме еднакви възгледи за много неща,а разликата ни е 5 години(аз съм на 19,той на 24). Той явно не иска да останем просто приятели,нищо няма да е както преди.А нищо не мога да му кажа, не мога да му мрънкам. Не исках да загубя такъв ценен за мен човек. Такъв приятел.
Правилно си постъпила, няма кво да седиш като резервен вариант в случай, че пак се разделят.
НЕ! Не си постъпила правилно,бори се за него!!!! Покажи му,че искаш да си с него!