че ми прави разни мръсни неща... Сънувах я, че сме някъде в древен рим, че аз съм нейния господар, а тя моята робиня. Фонът беше една минерална баня, в която имаше и много други хора. ИЗведнъж всички започнаха да крещят: "опъни я, опъни я" и аз взех, че я опънах. Съблякох и нежно робата, прокарах пръсти през косата й, от там спуснах дясната си ръка по лицето й и чак до гърдите й. Започнах да смуча гърдите й както теленце бозае от майка си. Тя много се възбуди, протегна ръка към члена ми, който беше зверски надървен. Докато тя го държеше с финните, нежни и тънки пръсти с малко френски маникюр, аз взех, че се изпразних, а семенната ми течност се изпръска върху гърдите й. Всички около нас започнаха да ми се смеят, че съм бил много загорял. Но аз тогава я положих да легне и започнах да я къртя като бормашина. И всички много се изкефиха, когато свърших и втори път, а нея доведох до няколко оргазъма за няма и 2 минути с моите вълшебни пръсти.

Крисинка, не ми се сърди, какво да направя като си толкова хубава, че чак те сънувам :*