.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Липса на разговор

И така много странно се чувствам. В една диско в Ст град се натискахме с едно момче. Прекарахме цялата вечер заедно- от самото начало, до края. Той е сладък, но ме притеснява фактът, че въобще не сме говорили. Покани ме на среща, но аз отказах - просто се чувствам странно, не знам какво да си говоря с него, много се притеснявам. Знам, че звучи странно, но просто споделям какво чувствам. Има ли ли сте подобни проблеми и как ги преудоляхте. А и не знам дали въобще чувства нещо към мен, то е рано за чувства де, но дали изпитва интерес или по скоро иска да излезем, защото ми е взел номера. От както отказах не се обажда - май няма огромен интерес?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еми ти като си го отрязала, нормално да спре да ти звъни, явно е решил, че не го харесваш и не иска да се натрапва. Потърси го ти и излезте - по-добре, ако ще съжаляваш за нещо, да е за излизане, а не да се чудиш какво е можело да става.
    И за разговора - най-често нещата потръгват сами, няма какво да се притесняваш от такива неща.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом те е поканил значил е имал интерес. Логично.
    Ти си го отрязала и е спрял да ти звъни. Логично.
    А двама души ако имат интерес един към друг все ще намерят за какво да си говорят.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на LeprikonA
    подкрепям горните две мнения. но още се чудя как може да се натискаш с някой цяла вечер, а след това разбираш ли да не те е срам и да го режеш.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    излезнете, не знаеш какво ще се получи : )
    или поне не можеш да бъдеш сигурна; не се настройвай негативно предварително ии така
    успех
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Охх...ами моя съвет е да не се занимаваш ... за момчетата (повечето) любовта е натискане и секс

Супер фен Аватара на djipsito
    99 да не се обажда като не разбира... Нищо лично.
    Съгласна съм с ЛеприконА и мисля, че ти трябва да го потърсиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на musS
    решил е, че не го харесваш и че нямаш интерес, за това е спрял да ти звъни.. а по въпроса с говоренето.. просто има хора с които можеш да си говориш, и такива с които не можеш (поне при мен е така). няма как да разбереш ако не опиташ

и според мен не се занимавай, ако беше сериозен, щеше да бъде по-настоятелен

Цитирай Първоначално написано от mississippi Виж мнението
    и според мен не се занимавай, ако беше сериозен, щеше да бъде по-настоятелен
    Той човека няма да и се моли. Аз на негово място също нямаше да звънна повторно.
    А ако имаш интерес звънни му ти и излезте, според мен така е най-добре, защото после в главата ти ще има въпроси от рода на "А какво ли би станало ако..?" и все пак ти си решаваш.

Излезте... Говорете си за нещо общо, нещо което го вълнува.
    Звънни му ти, какво толкова чакаш от него? Поканил те е - излезте. Щом сте се натискали има интерес х )

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Не трябваще да му откаваш,когато ти се беше обадил.Щом той те е поканил,все щеше да вържете някакъв разговор и сигурно той щеше да започне,защото той е дал идеята да се видите.Нищо де,това е минало нещо.Обади му се,когато смяташ,че си готова,и му кажи,че миналия път си имала някакъв проблем и си нямала възможност да се видите,а сега можеш.И той сигурно не би отказал.Излезте и все ще говорите за нещо.. щом е проявил интерес към теб се съмнвявам,че ще мълчите и ще се чувстваш неловко.
    Успех! ;Р

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Пробвай бе моме пробвай! Ще ти е неловко ама като свикнеш и се отпуснеш - готово. Са му звънни ти и го покани.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    да, покани го ти, но само ако ти се прави секс, щото той точно с тая цел те е викал- за да довърши онова от дискотеката. :P
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си