- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Забавящ се цикъл
Здравейте на 13 съм за пръв път ми дойде март месец после ми дойде юли май че и от тогава не ми е идвало ...от 1 2 години имам бяло течение което е много гадно ...та тревожа се за това че се бави ...знам че отначало ще е така но юли ми дойде последно а сега сме декември КРАЯпреди 1 2 седмици когато отидох до тоалетната и се избърсах имаше много малко кръв дори гащичките не се бяха изцапали незнам да се тревожа ли или не
Момиче съм!!!
Не се притеснявай , няма за какво !..Първите няколко години след като ти дойде е нормално да ти е нередовно!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Хайде помагайте де 1 коментар не ми стигаа : )
Момиче съм!!!
Гинеколог!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не е нормално да ти прескача така. Подкрепям горното мнение - отиди на гинеколог. Наистина може да ти е нередовен, но тези месеци пропуск хич не звучат добре.
Амии... може и да е, защото го имаш от скоро, но това време не е малко. По- добре отиди на гинеколог![]()
![]()
![]()
охх страхувах се чe ще кажете това....
Последно редактирано от kriisskaa : 01-02-2012 на 17:54
Момиче съм!!!
az syn na 12 i se pritesnqvam za6toto moite priqtelki imat a az nqmam!!Blagodarq vi dopylnitelno!!!
Последно редактирано от 222222 : 01-02-2012 на 20:35
kriisskaa ако желаеш да си го предизвикаш.. сваряваш една глава лук и след това изпиваш 2 чаени чаши от водата в която си го варила и ти идва до 1 ден.Или изпиваш 3 аспирина сутрин,обед и вечер и пак ти идва.
222222 на 12 си все пак.. на 13-14 идва менструацията прочети малко в интернет.Ако си на 16 и нямаш тогава е страшно![]()
Moto-stunt