.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna

Забавящ се цикъл

Здравейте на 13 съм за пръв път ми дойде март месец после ми дойде юли май че и от тогава не ми е идвало ...от 1 2 години имам бяло течение което е много гадно ...та тревожа се за това че се бави ...знам че отначало ще е така но юли ми дойде последно а сега сме декември КРАЯ преди 1 2 седмици когато отидох до тоалетната и се избърсах имаше много малко кръв дори гащичките не се бяха изцапали незнам да се тревожа ли или не
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Не се притеснявай , няма за какво !..Първите няколко години след като ти дойде е нормално да ти е нередовно!..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Град
    Varna
    Хайде помагайте де 1 коментар не ми стигаа : )
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гинеколог!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не е нормално да ти прескача така. Подкрепям горното мнение - отиди на гинеколог. Наистина може да ти е нередовен, но тези месеци пропуск хич не звучат добре.

Амии... може и да е, защото го имаш от скоро, но това време не е малко. По- добре отиди на гинеколог

Град
    Varna
    охх страхувах се чe ще кажете това ....
    Последно редактирано от kriisskaa : 01-02-2012 на 17:54
    Момиче съм!!!

az syn na 12 i se pritesnqvam za6toto moite priqtelki imat a az nqmam!!Blagodarq vi dopylnitelno!!!
    Последно редактирано от 222222 : 01-02-2012 на 20:35

Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid
    kriisskaa ако желаеш да си го предизвикаш.. сваряваш една глава лук и след това изпиваш 2 чаени чаши от водата в която си го варила и ти идва до 1 ден.Или изпиваш 3 аспирина сутрин,обед и вечер и пак ти идва.

222222 на 12 си все пак.. на 13-14 идва менструацията прочети малко в интернет.Ако си на 16 и нямаш тогава е страшно
    Moto-stunt

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от DoublePleasure Виж мнението
    kriisskaa ако желаеш да си го предизвикаш.. сваряваш една глава лук и след това изпиваш 2 чаени чаши от водата в която си го варила и ти идва до 1 ден.Или изпиваш 3 аспирина сутрин,обед и вечер и пак ти идва.

222222 на 12 си все пак.. на 13-14 идва менструацията прочети малко в интернет.Ако си на 16 и нямаш тогава е страшно
    mng tii blagodarq nooo snoshti mii doidee {partyyy} tolkowa mng se trewojex mng se radwam noo zaedno s cikula mi doide i kafqwo techenie kakwo oznachawa towa? da se pritesnqwam li?
    Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DoublePleasure Виж мнението
    Ти вземи прочети малко. Има момичета, на които им е дошло когато са били на 10-11. На мен лично ми дойде на 12, както и на повечето момичета.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Не се притеснявай!На една приятелка и дойде на 13 години 1 - 2 пъти и до 15 16 никакъв го нямаше,а сега всичко си е ок.В началото ще ти е нередовен

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си