- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Миене на лице със душгел
Не обръщам внимание на надписите Фейс енд боди, дори до сега не съм видяла такъв(или просто не съм забелязала). И не мисля, че да си миеш лицето веднъж в месеца с душ-гел е по-добре, от колкото всеки ден да си почистваш лицето с качествена козметика! Колкото и скъп,марков,изчистен, невероятен,неоцветен да е душ-гела, не бих го сложила на лицето си. Плюс това кожата на лицето е в пъти по-нежна от тази на тялото и може да ти се получи много кофти обрив и ужасно пресушаване. Моята кожа е чувствителна,например, и такива експерименти не мога да си позволя да си правя, ако не искам да ходя обрината 1 месец. И да не споменавам, че когато се изкъпя, не се ли намажа с лосион за тяло, кожата ми става на люспи от душ-гела именно от пресушаване. И не ,не е от марката, ак отова ще споменеш, защото в банята имам доста душ-гелове на всевъзможни марки.
Никъде не съм казала, че лицето ми е 'уникално', но за щастие имам безпроблемна кожа, която обаче да не мислиш, че си стои така,защото я мия веднъж в месеца с душ-гел?
Everything changes, but beauty remains ...