.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    Plovdiv

Имам нужда от съвет :(

Здравейте!
    Моят проблем е следния - срам харесвам едно момче от доста време той също ме харесва виждали сме се .. той иска да започнем да се виждаме по-често аз също искам но много ама много ме е срам ... помогнете ми...
    Винаги ще има хoра ,кoитo гoвoрят прoтив мен ... нo тoва са хoрата, кoитo нямат и никoга няма да имат мястo в живoта ми...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И от какво точно те е срам?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Престраши се веднъж да излезеш с него. Веднъж излезеш ли с него, после ще се питаш защо те е било срам. Ако ще ти е по-лесно викни някоя приятелка с нейния приятел, докато свикнеш, но ти препоръчвам да сте само двамката.

Успех.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    щом той иска защо да те е срам, явно му е приятно покрай теб . давай смело.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    щом той иска защо да те е срам, явно му е приятно покрай теб . давай смело.
    +1

Просто се облечи и излез. Срамa го вземи със себе си, ако толкова много ще ти липсва.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    и аз съм много срамежлива,но понякога идва един такъв момент в който ти писва,защото осъзнаваш заради единия срам колко си изпуснал и го преодоляваш - недей да чакаш тоя момент в който ще си разбрала какво си изпуснала .. просто събери кураж,ако ще ти е по-добре с прическа,грим и т.н. го направи просто,зад а се чувстваш по-уверена в себе си .. излизаш,усмивката на лицето и да не ти пука

Хейййй ! Никога не трябва да те е срам от момчетата!Нито да плачеш за тях,но това е друг въпрос Вземи му номера,скайпа ... и в никакъв случай недей да му казваш по телефона или по скайп БЪДИ СМЕЛА! кажи му,че изпитваш някакви по-силни чувства ... а и той като те харесва....не разбирам какъв е проблема ! Аз мразя срама ; )) ! А и от какво толкова те е срам...?Той ще си признае ... ии оттам натаък - КЪСМЕТ!

Супер фен Аватара на djipsito
    На мен ми става сладко някой като се срамува. Едно такова ми иде да го разцелувам ахахах
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

аз винаги си казвам в такива случаи "и какво толкова може да стане в най-лошия сценарии?" - ами нищо, няма да свърши света, така, че не се впрягай толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си