.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Солариум!!

Talking Солариум!!

Здравейте, искам да отида на солариум, защото съм доста бледа и при най-малкия студ се зачервявам. Не искам шоколадов тен, просто малко по тъмен. Дали от 1 път ще има резултат, попринцип бързо почернявам. И като за първи път, колко минути да се пека
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Първият път малко - 5 минутки, после може постепенно да увеличаваш до към 15. От веднъж няма да стане. И питай в салона за нещо, с което да се мажеш

Супер фен Аватара на musS
    мене първия път ме пуснаха и за 10.. но после почват да ти увеличават времето.. и от първия път надали ще стане .. 2-3 минимум..

Голям фен Аватара на taamara
    Аз до сега не съм ходила, но от март съм решила да започна. Та съм чувала, че първия сеанс е около 3 мин. 5 минути не са ли много за първи път?
    И да споделите някаква козметика преди солариума?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Зависи колко е силен солариума Като отидеш там ги попитай и кажи,че отиваш за пръв път.
    Ако е много силен се пусни за 3мин. Следващия път за 5 , после за 7 и така постепенно ги увеличавай
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на taamara
    Благодаря зая инофото! Определено има логика ;п )

Супер фен Аватара на Di
    аз започнах с 5,ама не ме хвана хич
    после почнах на 10
    аз съм по-тъмен де
    не се изказвай неподготвен,прасе

Благодаря ви за отговорите. Аз съм чела, че ако се мажа с нещо може да стана на петна. Мисля утре да отида за 5 минути накъде, а в петък за 10, дали ще е проблем така два последователни дни?
    Щастлив човек е не този ,които има много приятели ,а които има малко приятели , но знае че са истински прияли!!

Каквото и да ти се случва, каквото и да преживяваш, колкото и черен да ти се струва живота в момента, погледни го от хубавата страна, защото не знаеш случилото се от колко по-голямо бедсвие те е избавило !!!!

Ако е силен солариумът те съветвам да отидеш поне 3 пъти по 5мин и после да се пуснеш на 10. Аз съм с по-матова кожа по принцип (на слънце почти никога не изгарям, дори и без мляко), но веднъж реших да се пусна третия път за 10мин на солариум и изгорях ужасно. Наистина е най-добре да ги поразпиташ като отидеш.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Два дни подред, особено в началото - не! Мацките там в солариума, ако са съвестни това трябва да ти го кажат. И не ги увеличавай така скоростно. От едно ходене от 5 минути няма да ти привикне кожата или да видиш резултат. Както казаха по-горе няколко по 5 мин. след това по 7, 10 и така. В студиото трябва да си има разни кремчета за различна кожа и тнт. Питай и ще ти кажат там на място. Имаше едни супер големи 1-2 кг кутии Едни приятелки си бяха взели и си бяха разделили една, защото беше наистина огромна! Но не знам повече, в солариума, в който аз съм ходила имаше и еднократни кремчета за едно мазане, опаковани - много удобно. И ако не ти кажат - 2 часа след солариума, никакво къпане. Защо не знам и не съм търсила инфо, ама на мен така ми казаха и там и други хора и слушам (друг е въпроса, че след него веднага ми излязоха 4-5 нови бенки и вече не стъпвам )

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не се ходи в поредни дни. Поне през ден. А за минутите вече зависи и от това колко си тъмна...ако си имаш някакъв загар, не е проблем 10 минути, но ако си бледа - 3-5. И от един път няма начин...честно казано поне 10 ходения ти трябват, за да забележиш някаква разлика. Тен със солариум се прави много трудно всъщност. Ако имаш предварителен и ходиш на солариум, за да го поддържаш - да. Но ако си бял и тепърва искаш тен - зор си е.

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Винаги се започва от 5 мин. и нито една повече! Без значение типа на кожата! Първите 2-3 пъти се ходи mрез няколко дни, а не всеки ден. Можеш да направиш първите два пъти по 5 мин. и после да дигнеш или само първият да е 5, а после да увеличиш.

Ако не ти се дават парички за лосиона, може да се мажеш с нещо по-мазно. Примерно бебешко олио. Но задължително намазване след процедурата.

Солариумът е фурна. Ти си пилето.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на musS
    мене на ндк ми казаха, че и за 10 може.. аз си имам лек тен де.. обаче казаха, че за повече няма как да сстане от първия път.. така че много ти зависи от кожата.. на мен после нищо ми нямаше, нито зачервявания, нищо.. имах даже малка разлика

Ако солариумът е турбо и вертикален /по-силни са/ се започва с по-малко минути.
    2x5 мин.
    1х6 мин.
    1х7 мин.
    и тн .
    Целта е да се увеличават постепенно,за да свиква кожата и да не гори.Никога не се ходи повече от 1х за 48часа.Разпредели си ги по дни и ходи през ден/два.
    Разлика ще започнеш да виждаш след 2/3 път.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си