.

Виж резултатите на анкетата: Забавен ли съм ви?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, много! Добре, че си ти да правиш смях тук.

4 20,00%
  • Да забавен си. Кефиш ме, но не винаги

3 15,00%
  • Не, не ме кефиш в повечето случаи. Но понякога си пекан.

0 0%
  • НЕ! Да ти е*а майката!

13 65,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на D1esel

Забавен ли съм ви?

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Дейба ваща майка педераси гадни-събрахте се бе! Дават вече скайпове, срещи ще уреждат. Ще взема и аз да се срещна с вас-кавалджии гадни и такъв бой ще ви метна, че няма да може да се ебете поне година. Аз немога да разбера духачи миризливи кво удоволствие ви прави да лигавите бастуна и да си давате гъзовете да ги шибат??? То затова България загива-младите все повече бягат в чужбина, мъжете са малко а на всичкото отгоре все повече ставате гадни педераси. Мамичката ви мизерна дейба, да ми ядете лайната педеруги нещастни. А на автора-педерас шлякан, да те хванат банда рунтави цигани и да те изнасилват в продупчения гъз докато си изсереш червата, майка ти мръсна дейбааа.....

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Дейба ваща майка педераси гадни-събрахте се бе! Дават вече скайпове, срещи ще уреждат. Ще взема и аз да се срещна с вас-кавалджии гадни и такъв бой ще ви метна, че няма да може да се ебете поне година. Аз немога да разбера духачи миризливи кво удоволствие ви прави да лигавите бастуна и да си давате гъзовете да ги шибат??? То затова България загива-младите все повече бягат в чужбина, мъжете са малко а на всичкото отгоре все повече ставате гадни педераси. Мамичката ви мизерна дейба, да ми ядете лайната педеруги нещастни. А на автора-педерас шлякан, да те хванат банда рунтави цигани и да те изнасилват в продупчения гъз докато си изсереш червата, майка ти мръсна дейбааа.....
    Това ас съм го измислил!

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Таман тръгнах да пиша това и докато бях на предпоследното изречение видях, че вече си го измислил същото. Damn you!
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на Perchem
    никак ////
    [b]

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Ау, Светлюшка разярена

Наси, ти как гласува?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    не съм гласувал

Banned Фен
    Не е това въпроса. Въпросът е защо не си забавен в полза на форона на глобала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си