Вие малумни ли сте няма значение колко точно санта е раката има значение как изглежда дебили недъгави малумни. Мойта рака е 37.5 студена а на 1 фр му е 32 и му казаха женските че е супер здрав просто защото е чист мускул и няма грамче мазно , 60 кила. И като се погледна на огледалото до него наистина, неговата изглежда по яка от мойта, въпреки че съм 2ино по силен и по огромен като цяло го харесват повече... аз съм 80 кила и си дигам мойте тежести навсякаде на всички уреди набирания , лежанки демек несъм особено дебел , и въпреки това на него му казват че е здрав мене ме пропуснаха и то тва бяха 4 женски дето се сагласиха и 4ите... 1 друг фр пък кикбоскиор не искаше да си мери раката в продължение на година и всички искаха да видят колко е.. залагахме на 49, 50,53.. и т.н и като си я измери.. 41 !!!!!!! ПРОСТО ЗАЩОТО Е САМО МУСКУЛ.. а един дето е такъв мъж дето казвате че има голяма рака без да е тренирал... ми има си и мускули, но те правят красивата рака, колко е голяма няма никво значение, защото най-голямата рака мога да ви кажа е на един болен човек 360 килограмов... и има голяма рака .. ГОтин ли е ?