- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Протеин на 15
Вие малумни ли сте няма значение колко точно санта е раката има значение как изглежда дебили недъгави малумни. Мойта рака е 37.5 студена а на 1 фр му е 32 и му казаха женските че е супер здрав просто защото е чист мускул и няма грамче мазно , 60 кила. И като се погледна на огледалото до него наистина, неговата изглежда по яка от мойта, въпреки че съм 2ино по силен и по огромен като цяло го харесват повече... аз съм 80 кила и си дигам мойте тежести навсякаде на всички уреди набирания , лежанки демек несъм особено дебел , и въпреки това на него му казват че е здрав мене ме пропуснаха и то тва бяха 4 женски дето се сагласиха и 4ите... 1 друг фр пък кикбоскиор не искаше да си мери раката в продължение на година и всички искаха да видят колко е.. залагахме на 49, 50,53.. и т.н и като си я измери.. 41 !!!!!!! ПРОСТО ЗАЩОТО Е САМО МУСКУЛ.. а един дето е такъв мъж дето казвате че има голяма рака без да е тренирал... ми има си и мускули, но те правят красивата рака, колко е голяма няма никво значение, защото най-голямата рака мога да ви кажа е на един болен човек 360 килограмов... и има голяма рака .. ГОтин ли е ?
Кво значение има кви ръце харесват мацките?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вари се гръмни,бро... Намерил компетентни съдии - мацките![]()
ПП: Да предположа ли ,че си на не повече от 13-14 години(или просто си умственоизостанал?)
Лъвчо вече съм 71-2 кг и се чувствам много здрав, та и ти ли така се чувстваше на 70 кг ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не..На 70 кг не знаех нито как да тренирам,нито нищо..И тва беше когато бях на 14 някъде с хубави плочки-ЕДНА ЕДИНСТВЕНА!
![]()
аз като съм започнал от 50кг. сега се чувствам като мутра
след още 10кг ще го раздавам доста тежко
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Днес ми казаха ,че съм напълнялЛошото е,че се забелязва в краката
А аз не искам там.. Твърде големи са вече ,а гъза ми откакто почнах да правя тия пълни клекове стана двоен ..
![]()
и моето дупе расте ейпо-добре се спирай на 90кг не се прави на културист да вдигаш още
![]()
sapphire5![]()
Да..Наистина-в залата съм 94 кг..Иначе около 90 чисто ще е.
Да сваля ей ся 10 кила за 3 месеца някъдеИ отивам на състезание,ръката стигна заветните 53 см.Време е за бой.
И така после в основен ще кача за 4-5 месеца 25-30 кг и ще поддържам,ще стигна над 20% подкожни и ще действам направо като професионален билдър,за да ги е яд![]()
оле оле ;д абе лъвчо, като си по-здрав така, в даскало шамариш ли ги![]()
sapphire5![]()
Не .. За кво ми е да ги шамаря ?![]()
И да се похваля..Май ще взимам стипендия
В момента е края на срока. И ще се разбере до 20 дена.Имаме много контролни сега,а аз вече съм изтощен от 13 държани изпита
(само тази седмица имам 5 един след друг
)
ее, поне на канадска биеш ли ги сички ;д
sapphire5![]()
Ей лъвчооооо, трябва май да те стягам![]()
sapphire5![]()
Аз ако бях на теб щях да издъня един ГЕЙНАР ! :![]()
@yamaha911, викаш по-добре брашно, отколко протеин и брашно![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ти се излагаш бе лъвчо ;с
sapphire5![]()