- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- някъв спорт
cecube, кажи за кой град става въпрос, прерови малко Google.
Concussion, твърде ценни са ми, за да си ги показвам, егоист си падам.
awerw, мен няма да успее да ме разкара, твърде нахална съм по тия дни.![]()
шматко почваш да ме дразниш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Я, RainBerry се оказа съгражданка.. Още ли тренирате долу до езиковата?
Последно редактирано от Chacho : 01-07-2012 на 19:10
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chacho, много осведомен ми се струваш..Как разбра от къде съм, гони ме параноята
Всъщност, не, до езиковата не знам кога се е тренирало, тренираме си в бившия физкултурен салон на бившото 5то ОУ, а преди това са тренирали в нещо като "мазето" на 5тото.. в крайна сметка сигурен ли си, че си ми съгражданин
едит: русото ме гони, май го пишеше в профила ми![]()
Последно редактирано от RainBerry : 01-07-2012 на 19:38 Причина: black butterflies
А, мне, от Шумен съм, състезанието ще е във Враца, да видим ще направя ли изобщо нещо, защото като сме домакини пък няма да играя, много странна схема, но.. както и да е![]()
Хайде тогава да ни почерпиш с едно шуменско
Магистралата Шумен -Варна мисля ,че я оправиха и вече е проходима за високо проходими джипове![]()
шш ей спортиста не се излагай с тая бира![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ще почерпя целия форум, аз черпя - вие плащате ^^
ps. Малко късно, но сега се сетих.. HNY! ;dd
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46545982_n.jpg
ама миличка ние искаме мускула да видим![]()
sapphire5![]()
let's just face it - дебела съмНе, сериозно, никакви оформени мускулченца нямам освен някакво мижаво бицепсче и прасец, и бедрения мускол се подава от време на време.. 4eva fat ;d
много е тъпо всички да си втълпявате, че сте дебели... плочки имаш ли ?![]()
sapphire5![]()
Нямам преса, ама уж се води, че имам 4 плочици, надолу трябва да се чисти, но сладкото...![]()
;ddd нали тренираш боен спорт, трябва да имаш... щом не е маса поне нещо ала бала релефече ;д
sapphire5![]()
Хах, бойния спорт, то добре, ама целта не е да плашиш с тяло и релеф, а с умения - цитирам тренера.Релеф, туй-онуй, трябва да сключа споразумение със сладкото да се оставим взаимно на мира..
![]()