- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- някъв спорт
хмм ;д значи ще ти спирам сладкото![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Яж много месо...Ама да е от различни мъже........По възможност надарени и бездарни ....
xDD лъвчо ти да не си пробвал ;D
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
HolyShit, тепърва започвам да се уча от тебе за това кое и по колко често
awerw, хах, щом казваш![]()
все пак аз си позволявам сладко, но много малко, примерно по 1 кутийка шоколад на ден, въглехидрата го набавям от другаде, но аз качвам маса и виж как го ограничавам, а ти трябва още повече да го ограничаваш направо да не ядеш абсолютно никакво, колкото по-строги режими спазваш - толкова по-добри резултати..![]()
sapphire5![]()
Знам аз, но въпроса е, че осъзнавам, че не трябва да приемам това сладко, но пак го правя.. Признавам си, че ми трябва по-сериозно отношение към това. ;d
то воля трябва, за да не хапваш сладичко ;д но после ще бъдеш още по-горда с това, което си постигнала : )
sapphire5![]()
оф то и аз имам само 2 реда плочки пък нямам маса, но задържам front level ;D
Плочките са тъпа работа
xD колко кила си сега
sapphire5![]()
какво ви карат да я правите тази повест ?
sapphire5![]()
Значи, общо взето контролно в/у всяко произведение, което вземем..
1 въпрос по произведението с отговор тип "съчинение разсъждение", после личното ни мнение относно нещо, а сега върху филма на повестта също ще има въпрос.. Просто попаднахме на много стриктна г-жа по БЕЛ, но по-добре така, защото в по-горните класове ще ми е по-лесно.![]()
И аз попаднах в 8 клас на много строга, тъкмо и свикнах, и тази година се пенсионира ;дд някой път искаш учителите да са по-строги да те научат на нещо иначе....
sapphire5![]()
Гледал съм филма за Крадецът на праскови в замунда.Не е лош,леко скучен разбира се..
А искам да попитам....Нормално ли е всяка сутрин в 06:30 докато си ям овеса ВИНАГИ от нищото и недоспал да имам ЕРЕКЦИЯ????? :X
хДДДДДДДДДД това е за раздел Здравни проблеми и болести![]()
sapphire5![]()
според теб да![]()
sapphire5![]()
Аз се чудя само на какво се дължи това сутрешно повишаване на либидото.......
Дали е от здравия сънИли от овеса
![]()
че колко часа спиш
sapphire5![]()
аз пък лягам сега към 9 ;д направооо, бая време му отделям а![]()
sapphire5![]()
63 -4 kg , като бях 69 , но заради тъпата любов коремът още ми се е свил и ми се струва ,че ако стана 50 кг ще почна да правя силови с 1 ръка - 1 пръст ;dd